2777
2789
عنوان

خواستگاری که ازدواج کرده

310 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من تازه عضو شدم و ٢٠ سالمه ، این قضیه مربوط به ١٥ سالگیمه وقتی اول دبیرستان بودم یه اقایی تا دوسال از مدرسه تا خونه دنبالم می اومد اما هیچ وقت جلو نیومد تا اینکه یشب از بین حرف های مامان و بابام متوجه شدم خواستگاره به خاطر سنش اجازه نمیدن بیاد خونه ، به منم هیچی نگفتن اما من ذهنم موند پیشش یعنی کسی از من نپرسید حالا چند سال گذشته این اقا ازدواج کردن چند وقت پیش یه کار بانکی داشتم وقتی از بانک در اومدم ایشونو دیدم ایشون چند لحظه وایسادن نگاه کردن من ازشون فاصله گرفتم رد شدم بعد از چند لحطه برگشتم دیدم همچنان وایسادن نگاه میکنن ،،، 

از اونروز خیلی تو فکرم موند ،اینم بگم من واقعا با سن ایشون مشکلی نداشتم به خاطر اینکه بابام ازش خوشش نمی اومد و پدر ایشون دوتا زن داشتن اجازه ندادن بیان ،،، چند وقت پیشم تو تلگرام چون اینو بگم من تو فضای مجازی با اسم خودمم ، یه پیامی داشتم که نوشته بود هیچ وقت از خاطرم نمیری 

من تو زندگیم رل یا دوست پسر به خصوصی نداشتم خواستگارم زیاد داشتم و دارم ولی از همشون فقط ینفر خیلی پافشاری کرد اونم ایشون بود حالا با اینکه گفتم شما ولی جواب نداد حس میکنم ایشونه ، بنظرم کارش اشتباهه 

از هر طرف به این ماجرا نگاه کنی سر و تهش اشتباهه هم اینکه نیوفتاده دنبالت... هم اینکه بعد این همه سال تو هنوزم بعد دیدنش یادت اومده کیه و مشخصه ک تو ذهنت پیگیری و هم اینکه اگه پیام کار اون باشه که کلا دیگه از بیخ و بن اشتباهه درکل از ذهنت بنداز بیرون زندگیتو بکن با یه اوم درست مناسب خودت ازدواج کن

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکر کنی کسی ک زیاد پافشاری میکنه حتما پات وایمیسته یا تو زندگی خیلی بهت محبت میکنهیا فکر کنی از همه بیشتر دوستت داره اینطور نیست

گاهی اونی رو ک رد میکنی دیگ نمیاد خیلی بهتر از کسی ک پافشاری میکنه

من ب پدرتون حق میدن نگرانتون بشن ب خاطر پدر پسره

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

ایشون متاهل و متعهده 

اینکه انقدر بدون فرهنگ و حرمته که با وجود همسر بهت پیام میده خودش اوج لجن بودنه

بلاکش کن و سمت این قضایا اصلا نرو

زیاد بوده زندگیایی که اینطور خراب شده

و اینکه، به آدمی که توی راه میفته دنبالت اصلا اعتماد نکن

قیدشو بزن اگه یه زره واسه خودت ارزش و احترام قائلی

شاید فکر کنی کسی ک زیاد پافشاری میکنه حتما پات وایمیسته یا تو زندگی خیلی بهت محبت میکنهیا فکر کنی از ...

متاسفانه اون زمان تو کل فامیل خودشون پخش کردن جواب مثبت داده دختر ، من از دوستای صمیمی شنیدم بعد من سنم کوچیک بود و درکی نداشتم حتی اون سال به درسمم لطمه زد 

متاسفانه اون زمان تو کل فامیل خودشون پخش کردن جواب مثبت داده دختر ، من از دوستای صمیمی شنیدم بعد من ...

عزیزم💔گذشته ها گذشته ولی گاهی باید ممنون باشیم از خدا ب خاطر برآورده نکردن خواسته هامون!

...بگو حتما خدا صلاح ندونسته واگر نه میشد توکل کن خدا صلاحمونو بهتر میدونه و اگ صلاحتون در این بود حتما بهتون میداد و اگ نداد یا مثل همونو حتما بهترشو بهتون میده ...خودش وعده داده پس توکل کن تا آرامش داشته باشی

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

میدونید زمان گذشته رفته ولی همیشه ته ذهن من اینه چرا کسی نظر منو نپرسید حتی باورتون نمیشه تا ١٨ سالگیم مادر من همینجوری خودش رد میکرد نه قصد ازدواج نداره الانم من خودم تمایل ندارم تا درسم تموم بشه ،، با اینکه من اصلا ادمی نیستم که بخوام تو رابطه ی متاهلی باشم حتی با نظر یکی از شما تو تلگرام رفتم بلاکش کردم اما من خودم با عقل الانم میگم پدر و مادر خیلی خوب بود که نظر منم میپرسیدن 

برای ایشونم ارزوی خوشبختی دارم 🌸