2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون و لک بینی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 22 پست
ممنون عزیزم اره قط شده ولی یه کوچولو هر از گاهی درد میاد میره

ببین برا خودت اصلا به چیزی فکر نکن خیال بافی نکن  درد هم طبیعیه تو بارداری بالاخره لک بینی هم داشتی یعنی اون تو شرایط خاص شده پس درد هم طبیعیه 

فعلا باید صبر کنی ایشالا که خیره عزیزم 

ببین برا خودت اصلا به چیزی فکر نکن خیال بافی نکن  درد هم طبیعیه تو بارداری بالاخره لک بینی هم د ...

ممنون ازت که وقت گذاشتی عزیزم 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سونو رفتم. کلا دوماه لکه بینی شدید داشتم هرهفته میرفتم سونو

ببخشید منم هفت هفته هستم یه هفتس لکه بینی دارم امشب میخام آمپول پروژسترون بزنم تا ده روز . روزی دو شیافم میزارم بی تاثیره. شما نی نی تون براتون موند؟؟

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
ببخشید منم هفت هفته هستم یه هفتس لکه بینی دارم امشب میخام آمپول پروژسترون بزنم تا ده روز . روزی دو ش ...

سلام

بله

الان یه دختر سالم دارم خدارو شکر

نگران نباشید

فقط استراحت کنیدو از استرس دور باشید

توکل به خدا

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ببخشید منم هفت هفته هستم یه هفتس لکه بینی دارم امشب میخام آمپول پروژسترون بزنم تا ده روز . روزی دو ش ...

سلام عزیزم میشه جواب بدید؟؟🥺 نینی شما دختره یه پسر؟ من ۷ هفته هستم خونریزی پیدا کردم دکتر ۵ تا آمپول پروژسترون داد که روزی یه دونه بزنم. شنیدم روی جنین پسر اثر بدی میذاره. نینی شما توی سنو گرافی مشکلی نداشت؟ دختره یا پسر؟

سلام خوبید ببخشید اینجا پیام می‌زارم نمی‌دونم هنوز فعال هستید انشالله تا الان دیگه کوچولوتون بزرگ شده  آمپول پروژسترون روزی یکی میزدید یا روزی دوتا 

بعد لکه بینی داشتید آسپرین مصرف می‌کردید ؟؟ به خاطر لخته نشدن خون من خیلی استرس دارم خونم لخته نشه ولی به خاطر خونریزی و .... دکترم گفته نباید بخورم  شما عوارضی براتون نداشت تا ده روز استفاده کردید ؟؟