2777
2789

خانما سلام کسی هست مثل شرایط منو داشته باشه من فهمیدم باردارم از ساده دادم مثبت شد دیگه سونو اینا نرفتم الان ۷ هفته هستم به حساب آخرین پریودی امروز لک دیدم  زنگ زدم دکتر امپول پروژسترون داد زدم خطرناک نیست دوشنبه سونو دارم نگرانم 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران چی هستی ؟میترسی خدایی نکرده قلبش تشکیل نشده باشه و امپول بزنی جاشسفت بشه و خروجش سخت بشه؟ که ...

اره میگم نکنه مشکلی باشه  ولی از عصر که زدم قط شد لک تموم شد یعنی نگران نباشم بزنم هر روز تا میرم سونو

اره میگم نکنه مشکلی باشه  ولی از عصر که زدم قط شد لک تموم شد یعنی نگران نباشم بزنم هر روز تا می ...

بله عزیزم باید هرروز بزنی فکرهای الکی نکن مگه دکتر اینو نمیدونه که همچین احتمالی هست ؟میدونه ولی با این حال راه درست همینه که گفته بزنی و باید بزنی کارهای سنگینم نکن. استراحتتو بیشتر کن گرمی جاتم نخور 

دور از جون یه درصد مشکلی بود  اونم راه حل خودشو‌داره که نیاز نیست بهش فکر کنی 

بله عزیزم باید هرروز بزنی فکرهای الکی نکن مگه دکتر اینو نمیدونه که همچین احتمالی هست ؟میدونه ولی با ...

ممنون عزیزم نمیدونم چرا اینطوری فکر کردم  شیاف هست نپرسیدم بزارم یا نه 

ممنون عزیزم نمیدونم چرا اینطوری فکر کردم  شیاف هست نپرسیدم بزارم یا نه

نه دیگه یا شیاف بزار کلا یا امپول 

نری هم شیاف بزاری هم امپول بزنیا 

دوز مشخص داره بیشتر لازم نیست بزنی 

شیاف راحت تری 

چیه ادم هی سوراخ سوراخ بشه هی بری بیرون امپول بزنی برگردی 😅 کمرم گرفت از تجسم امپول زدن 

نه دیگه یا شیاف بزار کلا یا امپول  نری هم شیاف بزاری هم امپول بزنیا  دوز مشخص داره ...

اخه با شیاف مشکلم حل نشد برا همون امپول داد موندم کاش میپرسیدم حال‌ام نیست تا شنبه 

دوز امپول بالاتره  اگه لک بینیت قط شده یعنی لازم نیست کار دیگه ای بکنی یعنی امپول جواب داده&nb ...

ممنون عزیزم اره قط شده ولی یه کوچولو هر از گاهی درد میاد میره