2777
2789

سه ساله باهمیم بیخودی سرد میشه پیام نمیده پیام هم میدم میگه رو مخی. ولی یه وقتایی خیییلی خوبه خیلی باهاشم رو راست حرف زدم میگه درست میشم ولی نشده. چند بار هم مچشو گرفتم با دخترای دیگه چت میکنه. چیکار کنم شما بگید مث خواهر راهنماییم کنید خیلی تو عذابم لاغر شدم از دستش انقد که اذیت میشم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من روزی ک قبولش کردم میدونستم خیلی چشم پاکه دنبال کسیم نیست الانم دو طرف خیلی بهم اعتماد داریم با وجود سختیا کنار همیم ولی اینکه میگی مچشو گرفتم خوب نیست شاید این آدم بعد از مدتی ک خیلی وابسته شدی ترکت کنه ضربه روحیش واقعا بده اگ میبینی اینجوریه الان ول کنی راحت تری 

۱۹ توروخدا بگو من چیکار کنم از دستش. همشم کوچیکم میکنه با این کاراش

عزیزم پسرا در این دوران توی یک فازین ک میخوان با همه باشن 

این فرق داره ام نداره من ۵ تا پسر عمو دارم ۴ تا پسر خاله همه توی این سنین اشون اینقدر دوست دختر داشتن 

بهترین راه اینه این ادم سمی رو فراموش و سعی کنین برین دانشگاه و با دید باز یک پسر خوب انتخاب کنین موفق باشی ♡

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان