2777
2789
عنوان

لاغر شدن😍

147 بازدید | 16 پست

سلاااااام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حال دلتون خیلی خوب باشه

یه سوال داشتم از کسانی که وزن کم کردن ..ایا با کم خوردن غذا یعنی اینکه نون و برنج و حذف کنم و ورزش کنم لاغر میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف نکن    کم بخور و با فاصله       چیزای غیر ضروری مثل کیک پفک نوشابه اینارو حذف کن غذاهات سرخکردنی نباشه ابپز بخار پز کن   پرخوری نکن    برنجت رو روغن نده      اینجوری پیش برو     من ۹۷بودم الان ۵۹

نوشابه فست فود هله هوله خوراکیایی ک قند دارن وناسالمن حذف روغن کم برنج درحد هفت هشت قاشق نون هروع ...

ممنونم از راهنماییتون ..شما بااین روش چند کیلو کم کردین؟

ممنونم از راهنماییتون ..شما بااین روش چند کیلو کم کردین؟

رژیم و تی ارایکس تو یک ماه نزدیک چهارکیلو

بعد دیدم همه جام داره لاغر میشه با تی ارایکس 

چندماهم رفتم بدنسازی و بدنم دیگ ب کم خوردن عادت کرد و هفته ای یک جلسه براشکم کارکردم توی چن ماه دوباره چهارکیلو کم کردم و دیگ رژیم ندارم فقط بدنسازی میرم برای افزایش حجم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
رژیم و تی ارایکس تو یک ماه نزدیک چهارکیلو بعد دیدم همه جام داره لاغر میشه با تی ارایکس  چندما ...

اتفاقا منم سه روز در هفته میرم تی ارایکس جلسه دومه من یکم عجله دارم برای وزن کم کردن... 

رژیم و تی ارایکس تو یک ماه نزدیک چهارکیلو بعد دیدم همه جام داره لاغر میشه با تی ارایکس  چندما ...

روزایی که باشگاه نمیرین توخونه ورزش میکنین؟مثل نرمش وحلقه؟

شما رژیم خاصی میگرفتین یا مشاوره ای که بالابهم گفته بودین و رعایت میکردین؟

یکیای بالا به علاوه اینک بین صبحانه تانهار و بعدشام خیار و یک میوه دیگ و عصر یه مشت آجیل یا تخمه و اینجور چیزا بخور

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤