2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لباس سفید مجلسی

5884 بازدید | 20 پست

دوستان دیشب خواب دیدم که عروسی هس لباس سفید با دامن پوشیدم بعد از مراسم دختر عموم گف واه واه اون دیگ چی بود پوشیده بودی لباس دیگ میپوشیدی دیگ . منم با خودم میگفتم کجتش بد بود خیلیم قشنگ بود معلوم نیس انگار از حسودی اینطوری میگه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لباس سغید تعبیرش کفنه

😂😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
😑😑والا خواستم یکم روحیه بدین😂

عزیزم ناراحت نشی ولی دوستمون درست گفت حتما صدقه بده😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
😁😁😁واقعا من نت زدم کفن اینا نیاورد اما خب دیگ صدقه هم میدم ان شاالله که خیره

من برنامه تعبیر خواب دارم الان نگاه کردم نوشته تغییرو تحول و اندوه شما بیشتر میشه

من برنامه تعبیر خواب دارم الان نگاه کردم نوشته تغییرو تحول و اندوه شما بیشتر میشه

نمیدونم عکس از از کجا میفرستن نی نی سایت نشدبفرسم

ولی نوشته هارو کپی کردم از نت اینارو اورد از دو جا کپی کردم.

یکی تعبیر خواب لباس سفیدی یا سبزی وه فرشته ها برات بیارن اون نوشته ممکنه از نزدیکان کسی بمیره یا خودت بمیری . 

تعبیر خواب لباس سفید بر تن خواب بیننده

اگر در خواب خودتان را ببینید کـه پیراهن سفیدی بر تن کرده اید این خواب نشانه خوبی اسـت و تعبیر آن اسـت کـه بزودی ازدواج خواهید کرد.

تعبیر خواب لباس سفید برای دختر مجرد

جابر مغربی : پوشیدن لباس سفید برای دختر مجرد به این معناست که دین و ایمان او قوی می شود.

اگر دختر مجرید در خواب دید که چهراش سیاه است و لباسش سفید معنی خواب این است که دختردار می شوی.

نمیدونم عکس از از کجا میفرستن نی نی سایت نشدبفرسم ولی نوشته هارو کپی کردم از نت اینارو اورد از دو ج ...

اصن همین درسته ازدواج میکنی لییییییلیی ان شالله خبر عروسیتو تاپیک بزنی

اصن همین درسته ازدواج میکنی لییییییلیی ان شالله خبر عروسیتو تاپیک بزنی

دیوونه😂😂😂😂 ن منظورم اینه نت زده بودم ندیدم بودم هچین چیزی یهو نوشتین کپ کردم😁 از کجا اومد این .الان نت تعبیر لباس سفید کفن نمیاره😂😂😂واس همین . ان شاالله خیرا . شاید یچی فک کردم یچی خواب دیدم نیدونم