2777
2789
عنوان

درباره طلاق با شوهرم حرف زدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 92 پست
بگو اگر میخوای با من بمونی من کلا تصمیمی برای باردار شدن ندارم دیگم حق نداری درباره این چیزا به من ب ...

درجواب این حرفم بهم گفت پس ازدواج کردیم که چی 

مثل هتل شب بخوابم صبح برم بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارید شوهرتون نمیخواد واقعیتو ببینه

بنظر همتون تنهایی میتونم بجنگم و طلاق بگیرم؟

چون هیچکس با من نیست حمایتم نمیکنه حتی خانوادم 

اونا میگن سرتو بزنن ولی طلاق نگیر

گفت یعنی چی من برم ول کنم تورو ازدواج کردی که زیر مشکلات خم شی بازم ادامه میدیم گفتم اگه اینجوریه اد ...

بگو از کی تا حالا آدما ازدواج میکنن زیر مشکلات خم بشن؟؟دیوونن؟؟

بگو بله مشکلی باشه باید حلش کرد ولی نه یه طرفه الان مشکل تویی ولی فقط منم که دارم اذیت میشم من حاضرم بچه به فرزندی بگیرم این میشه تلاش برای زندگی ولی حاضر نیستم بیشتر از این بدنمون نابود کنم برای چیزی که دست من نیست

خودخواه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
محکم بگو من همینم نمیخواهی یک فکری برای خودت کن 

اینو گفتم بهش پس خودت راحل برا خودت پیدا کن چون من دیگه نه بچه میخوام نه رابطته چون الان رابطته جنسی ما فقط شده ماه یکبار فقط هم بخاطر ازمایشات من متنفر شدم از رابطته الان

واقعا خیلی سخته.دارو های هورمونی کلا ادمو عصبی و افسرده میکنن وای به اینکه هفت سال همه راهی رو هم رفته باشی.کاش باهات میومد مشاوره.

حس میکنم فقط میخواد بچه دار بشه تا غرورش رو ترمیم کنه

خدا خودش دامنتونو سبز کنه

بنظر همتون تنهایی میتونم بجنگم و طلاق بگیرم؟ چون هیچکس با من نیست حمایتم نمیکنه حتی خانوادم  ...

وقتی مرد ۵ سال بچه دار نشه برای زن حق طلاق ایجاد میشه برو پیش یه وکیل و برای طلاق نیازی به صحبت با شوهرت نداری

اگر مشکل از شما هم بود شوهرت میگفت باید بسوزم و بسازم خودم خواستم قطعا اینکارو نمیکرد چون مشکل از خودشه شما رو میخواد موظف کنه که باید بمونی ، خودت و جوانیت رو حروم نکن الکی درد نکش تمومش کن 

بنظر همتون تنهایی میتونم بجنگم و طلاق بگیرم؟ چون هیچکس با من نیست حمایتم نمیکنه حتی خانوادم  ...

نمی‌دونم عزیزم من جای شما نیستم

ولی اگه از جایی که هستید ناراضی هستید ارزششو داره تلاش کنید

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!