2777
2789
عنوان

درباره طلاق با شوهرم حرف زدم ولی...

1493 بازدید | 92 پست

من دیشب تو تاپیک گفتم فکرم طلاقه چون ۸ سل ازدواج کردیم بعد فهمیدیم شوهرم مشکل داره و بچه دار نمیشه طبیعی رفتیم دنبال همه راحل های پزشکی و بین ۱۱ تا ۱۲ بار انتقال و همه ناموفق بود

اینجا بگم که نگید بخاطر نقص شوهرتو ول میکنی مگه بخاطر بچه میخوایش یابرید از پرورشگاه بیارید جون بخاطر اینا نیست

بخاطر دلایل پشت این بیماریه باعث شده شوعرم عقده بچه دار شدن بکنه و فکر ذهنش بشه فقط فقط بچه کسایی که کاشت انجام دادن دردای امپول ازمایشا سونوها ووو به جون خریدین میدونید چقد عوارض داروها بالاس رحم تخمدان ها اینقد درد میگیره اینقد شل میشه که هیچ توانایی برات نمیمونه

منم واقعا خستم که دیگه فقط فقط فکرش شده بچه و یک درصد بهم اهمیت نمیده نمیبنه چقد من ضعیف شکسته شدم

بهش گفتم بیا جدابشیم من دیگه زیر هیچ دعوا دکتری نمیرم و بچه نمخام اگه هم بخوام به فرزندی میگیرم

گفت تو مریضی برو روان پزشک خوبت کنه تو قبلا ادم شادی بودی میخندیدی چرا اینطوری شدی تو مشکل داری برو تا خوبت کنن

واقعا درکش نمیکنم حتی فکر نمیکنه این ۷ سال من چقد زجر کشیدم چقد زحمت کشیدم ولی اون فقط منو ماشین بچه دار شدن می بینه 

دیگه نمخام هیچ از خودگذشتی بکنم واقعا خیلی خسته شدم😔

حق با شماست

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوليت اول تويي حق دارى بهش بگو كه منم خسته شدم و زحمت كشيدم

میگم ولی نمیفهمه میگه ازدواج کردی که همه جوره پام بمونی حالا میگی بجه نمخای پس بیام تو این خونه صبح بخوابم شب برم که جی بشه

راجع به طلاق گفتی چی گفت؟ دوسش داری الان؟دوست داره؟

گفت یعنی چی من برم ول کنم تورو ازدواج کردی که زیر مشکلات خم شی بازم ادامه میدیم گفتم اگه اینجوریه ادامه دادنش اشتباهه چون داری منو میکشی 

من شب و صبح موقع خابیدن بیداری با دردی میخوابم انگار چندین نفر به رحم و تخمدانم ضربه میزنن و همش عوارض داروعه