پدر و مادرم بعد از عروسی به من و همسرم چندبار قول وام دادن اما هربار پدرم خودش وام رو برمی داشت، اما برای خواهرم دوبار وام گرفت، میشه دیدگاه شما رو بدونم نسبت به این قضیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا همسرم رفت و آمد مارو باهاشون قطع کرده، مدام میگه مگه تو بچشون نیستی، ازون ماجرا خیلی وقته گذشته اما اون هرروز داره مرورش میکنه که اونا بین دامادها فرق گذاشتن
مجازاتی که اون براشون در نظر گرفته برای کسیه که مثلا باهاش پدرکشتگی داره، مثلا میگه خانوادت نیان بچمونو ببینن، مدام پشتشون بد گویی میکنه، همیشه گفتم بهش حق با توئه ولی اینم درک کن که پدر ومادرمن
من نمیدونم دقیقا شوهرم چی میخواد،یه بار میگه همین که طرف منی خودش کافیه، اما بازم گله میکنه، خیلی لوث شده قضیه، منم گفتم حق داری منم بودم ناراحت میشدم، اما اونقد میگه دیگه به ستوه اومدم گفتم اصلا خوب کاری کردن، دیگه درک کنید چقدر میگه، کسی با کسی قطع رابطه ست چطور میتونه اونقدر پشتش بد بگه آخه تو که اصلا نمی بینیش