میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلن نیازی نیست بنظرم بزار نوجوون شه بعد بزارش کلاس
چرا؟؟هر چی زود تر بهتره که
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم
نه بابا الان بچه ها مثل زمان ما که نیستن همه ماشالا همه چی بلدن در کنارش کتاب های درسی هم هر سال تعقیر میکنه و سخت تر میشه الان همه هم سن و سالاش کلی چیز بلدن البته نظر شخصیمه بازم خودتون مختار هستین بعدم الان درس هاش آسون تره تو دوره نوجوونی انتخاب رشته دبیرستان و این حرف ها ست باید بیشتر به مدرسه اش بچسبه