2777
2789
عنوان

بهم توهین کرد...

1212 بازدید | 29 پست

یه اقایی چندوقته خاستگارمه قبلا همو دیده بودیم  خیلی ادعای عاشقیش میشه چند وقته داریم باهم صحبت میکنیم تو واتساپ تقریبا اخلاقش دستم اومده 

امروز گف بیا ویدئو کال منم تازه از حمام اومده بودم موهامو سشوار زده بودم وز شده بود ولی. در کل موهام صافه و بلند تصویری که زد از اولش داشت عیب رو صورتم‌میگذاشت تا اخر تهشم‌گف دماغت خیلی بزرگه باید عملش کنی (حالا انگار دماغ خودش خیلی خوبه بزمجه😒) بعدشم دعوامون شد الان بنظرتون بلاکش کنم یا ن؟

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره تموم کنی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

صدرصد بلاک 

حق نظر دادن تو دوران زن شوهری داره نه توهین 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چ بیشعوره ببخشیدا 

هنوز هیچکارست داره نظر ام میده راجب چهره ی شما 

من بودم کلن دکمه اشو میزدم

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
سلام  عزیزم فک نکنم شوهری جرات کنه بگه دماغ خانومش بزرگه چ برسه ب خواستگار...

اخه از این زورم میگیره ک اصلا دماغم بزرگ نیست 

تازه پرو پرو میگه موهات وزه من موی لخت دوس دارم 

خو کور بودی همون اول؟😑

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

تورو جون عزیزات کلا بیخیالش شو من شوهرم از اول این بود حالا کل هیکل و صورتمو حرف زدن غذا خوردن خانواده مسخره میکنه تا .... من میخام از شرش خلاص بشم تو خودتو گیر ننداز

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند