2821
2789

لنفوسیت خون شوهرم رنج ۲۴ تا ۴۴ تو ازمایشش هس ۵۲ و نیم ..تو گوگل زدم انواع سرطان خون و هپاتیت و ایدز و نسبت داده ..نگرانم ...میشه راهنماییم کنید 

برای چی آز داده؟ ممکنه عفونت باشه

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا گوگل همینجوریه اینو پزشک باید بررسی کنه🤦🏻‍♀️بر اثر ی بیماری عفونی ساده هم ممکنه لنفوسیتاش بالا رفته باشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

سلام من ارشد علوم ازمایشگاهی خوندم.بالا بودن لنفوسیت دلیل بر سرطان داشتن نیست.اولا باید یکجای دیگه هم ازمایش بده CBC Diff.دوما علائم بالینیش و سوابق بیماری چک بشه!سوما احتمالش هست که عفونت داشته باشه حالا شاید عفونت ویروسی شایدم باکتریایی.