2777
2789

۲۰ تا

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
معمولآ۲۰تا

بورک هاش بزرگ میشن یا ریز...

تاحالا ورست نکردم ۵مدل فینگر فود دیگه هم دارم جدا از شامم برای ۴۰ نفر ۳ بسته کافیه بگیرم؟؟

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
بورک هاش بزرگ میشن یا ریز... تاحالا ورست نکردم ۵مدل فینگر فود دیگه هم دارم جدا از شامم برای ۴۰ نفر ...

اگه چیز دیگه ای داری ۲بسته کافیه.

فینگراش انداست.

موادت چیه:

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
اگه چیز دیگه ای داری ۲بسته کافیه. فینگراش انداست. موادت چیه:

ااا خب پس دو بسته میگیرم...

بعد یه چیز دیگ من چون کارام زیاده گفتم بورک هامو بپیچم بزارم فریزر فقط سرخ کردنش بمونه برام تا ۱۰ روز دیگ اتفاقی میفته یا نه؟؟

تاحالا این مدل زدی:؟ یوفکات صاف نمیشه ها

جدییییی؟؟؟؟

نه والا یکی کرده بود گفت خیلی خوشمزه شده بود منم گعتم موادمو اینجوری کنم

ااا خب پس دو بسته میگیرم... بعد یه چیز دیگ من چون کارام زیاده گفتم بورک هامو بپیچم بزارم فریزر فقط ...

نه.

فقط قبل سرخ کردن تو مایکروفر یخ زدایی کنید

جدییییی؟؟؟؟ نه والا یکی کرده بود گفت خیلی خوشمزه شده بود منم گعتم موادمو اینجوری کنم

نکن خراب میشه.

تو نون یوفکاها باید مواد نرم تری بریزی که حجم خاصی نداشته باشه.

مثل گوشت چرخکرده یا پوره سیب زمینی یا مخلوط فرانسوی