2777
2789

من اول به مرغ ابلیمو و فلفل سیاه و نمک میزنم و سرخش میکنم در حدی که طلایی شه.بعد مرغارو برمیدارم .تو همون تابه یا قابلمه که طعم مرغ گرفته هویج.پیاز .فلفل دلمه.تفت میدم.با زرچوبه و رب.یکم که تفت خورد مرغاهم بهش اضافه میکنم و باز یه تفت کوچیک.بعد اب میریزم و میزارم جا بیفته.چوب دارچین و زعفرون دم کرده هم میریزم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من اول به مرغ ابلیمو و فلفل سیاه و نمک میزنم و سرخش میکنم در حدی که طلایی شه.بعد مرغارو برمیدارم .تو ...

دارچین خوشمزش می‌کنه؟

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل ازاینکه مرغ رو بپزی  .مرغ رو بذار توی  سبد توری دسته دار زیرش هم یک ظرف بذار  و اب جوش کتری  رو بریز روی مرغ همه جاشو با ابجوش  شستشو کن . ابشو بریز دور  و خود مرغ رو درروغن سرخ کن طلایی که شدکمی.  پیاز کوچولو ودرسته ۵ عدد کافیه. بچین دور مرغ و نصف لیوان اب جوشبریز دورش و زردچوبه رو روغن جدا تفت بده بریز روی پیازها نمک وفلفل  سیاه  بزن و یک ربع مونده به پایان  یکساعت پختش. زعفرون  دم شده بریز روی مرغ.  الوچه هم اگه دوست دارید میتونی بریزی کنارش یه ربع به پایان پختش. این مدل پخت نیازی به گوجه ورب نداره اما الوچه وهویج تناسب داره باهاش.  یا گردو وکشمش و الو وپیاز سرخ شده  وزعفرون رو میتونی توی شکمش بریزی و با همین روش بپزیش.