2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 30 پست

تو سایتهای روانشناسی دنبال دلیل بگرد احتمالا یا مشکل از شماس اما خودتون نمیدونید یا طرف مقابل یا تکراری شدن کل زندگی اول بخودت نگاه کن اگه مشکلی نبود به طرف مقابل نگاه کن اگرم مشکلی نبود زندگیتون رو متنوع و شیرین کنید ولی قطعا یا مشکل از شماس یا طرف مقابل موفق باشید

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم کاملا مشکوکه

از خوش خیالی بیابیرون

یاداره خیانت میکنه یا خ  ار ض ا یی میکنه تو مجازی ووو

همسر سابق من دققیییییییقاهمینجوری بود و منم ۵سال مثله شماخوش خیال

بعدا فهمیدم اهل فیلم دیدن و خ  ا  رر ض ا یی و تمایل ب اقایون داره

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
با یه مشاور صحبت کنه ، این کارش دلیلی باید داشته باشه، از نظر بهداشت و ظاهر به خودت برس عزیزم ، وقتی ...

نه رابطه ۴ماهه نداریم.میرم کنارش شب بیدار میشم میبینم نیست☹️

کسی که اهل خیانت باشه به خودش زیاد میرسه این به خودش اصلا نمی‌رسه همش تو گوشی و به زور ریشو موهاشو م ...

یک بعضی زن ها انقد....که اصلا مهم نیس ظاهر 

دو سرش تو گوشی خب ب خودش نمیرسه میتونه با گوشی‌.‌‌..

آنقدر خوش خیال نباش دختر

💙