2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم قهوه فوریه یا قهوه آسیاب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست
تو آب جوش با شکر حل کردم. حل شد اینجوری. فوریه؟ آخه دونه قهوه هم داشتم، میگم نکنه مامانم اونا رو آس ...

اگر کاملا حل شد قهوه فوری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم با آب جوش مخلوط کن اگر حل شد فوریه کلا قهوه فوری قهوه ایه و فشارش بدی پودر میشه زیر دستت ولی ...

ببخشید این فوری ها همون معمولی ها هستن که پودر می‌شن؟؟  

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
ببخشید این فوری ها همون معمولی ها هستن که پودر می‌شن؟؟  

فوری ها همون پودر های قهوه ی آماده که معمولا بهشون نسکافه میگن هستن

فقط اونا پودر خامه ای کننده و شکر و اینجور چیزا قاطی داره تو بسته اش

این فوری ها خالصن فقط قهوه هستن، تلخن هیچی ندارن خودت باید اضافه کنی

یه ق غ ازش میریزی تو لیوان یکم شکر میریزی با آبجوش مخلوط میکنی تموم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
فوری ها همون پودر های قهوه ی آماده که معمولا بهشون نسکافه میگن هستن فقط اونا پودر خامه ای کننده و ش ...

اره متوجه شدم عزیزم از اوناس حدس میزدم

میگم این فو ی ها همون معمولی هایی هستن که اسیاب شدست و میجوشونی و تو لیوان ته نشین میشه؟

چون من از اونا گرفتم ته نشین میشن تو لیوان مثل شن میخواستم ببینم آسیابش کنم مثل این فوری ها میشه؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
اره متوجه شدم عزیزم از اوناس حدس میزدم میگم این فو ی ها همون معمولی هایی هستن که اسیاب شدست و میجوش ...

نه اونا قهوه ی آسیاب شده ان و باید دم کنی

بسته به اندازه اش داره که قهوه ی چیه

اگر مثله آرده قهوه ترک و تو جِزوه درست میشه

اگر درشت تره احتمالا اسپرسو هست تو موکوپات و اسپرسوساز آماده میشه

قهوه فرانسه از اسپرسو هم درشت تره و مثله چای دم میشه حالا تو قوری یا فرنچ پرس

قهوه های فوری و باید آماده بخری کلا بافتش متفاوته و نمیدونم چجوری درست میشن

خودم قهوه فوری گلد برزیل میخرم خیلی خوش عطر و طعم هست