2777
2789
من اونموقعا خیلی نادون بودم اصلا هیچ کنجکاوی ام نمیکردم  تنظیم خانواده ام خونده بودما ولی واقع ...

واییی این خیلی بدهههه من یه ماهه ازدواج کردم نمیتونم مانع رابطه بشم برا همین خیلی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی این خیلی بدهههه من یه ماهه ازدواج کردم نمیتونم مانع رابطه بشم برا همین خیلی میترسم

جلوگیری کنید چرا مانع رابطه بشی 

سر یه روش جلوگیری به توافق برسید باهاش صحبت کن خب 

مگه بچه میخواد الان ؟

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
اون اره اما من نمیخام حتی حاضر نیست کمتر رابطه داشته باشیم

وا الان بچه میخواد چی کار ؟ دیر میشه مگه 

بگو بزار خوش باشیم  لذت ببریم ببینیم چی به چیه 

بچه بیاد که نمیزاره زندگی کنی دیگه که باید اسیر بچه بشی 

یه رابطه درست و حسابی نمیتونی داشته باشی 

درد سراشو خبر نداره 

وا الان بچه میخواد چی کار ؟ دیر میشه مگه  بگو بزار خوش باشیم  لذت ببریم ببینیم چی به چیه& ...

والا منم همه اینا رو بهش گفتم بهش میگم ما سی چهل روزه عقد کردیم تا بریم خونه خودمون هم دو سه سال میکشه همون سالی هم که بریم نمیشه که بچه داشته باشیم یعنی من نمیخام اگه میخاست نظر منو قبول کنه که 5 یا6 سال دیگه 

بهم میگه اونموقع دیگه دیره 

وا الان بچه میخواد چی کار ؟ دیر میشه مگه  بگو بزار خوش باشیم  لذت ببریم ببینیم چی به چیه& ...

جالبتر از این اینه که میگم ما هنوز خودمونم بچه ایم هیچی بلد نیسیم بچه میخایم چیکار میگه چیزی نیست با بچه باهم بزرگ میشیم      

جالبتر از این اینه که میگم ما هنوز خودمونم بچه ایم هیچی بلد نیسیم بچه میخایم چیکار میگه چیزی نیست با ...

وای وای 

از سختیای بچه بگو بهش بگو شبا نمیخوابه مریضی داره هزااار تاچیز دیگه 

والامن چنبار اسپرمو داخل تزریق کردم باردارنشدم😂بیخیال دختر استرس نداشته باش فقط توکل کن بخدا.خدا خودش میدونه چیکارکنع

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه