2777
2789
عنوان

کمک میخوام+اسکرین شات

167 بازدید | 2 پست

ببینین منو همسرم*عقدیم*

اصلا بحث نکردیمااا ولی الکی بهم سرد شده

ن زنگی ن پیامی هیچ حالی نمیپرسه ازم دعوتش کردم بیاد خونمون نیومد گفت کار دارم

خودش با خانوادش رفته بود پارک بهم خبر نداده بود*بخدا من اصلا از این ناراحت نیستم ک منو نبرده ولی میگم بهتر بود تعارف میکرد بهم یا حتی خبر میداد بهم ک کجا میره*

و جدیدا زیاد از کاراش بهم نمیگه در صورتی که وقتی کنارشم بهترین مرد برامه رفتارش و توجه کردناش بهم

ولی دقتی دوریم سرده

حالا من چند روز ب بهونه های مختلف بهش پیام میدم

اکپرا یا جواب نمیدع یا خیلی دیر جواب میده

الان شات پیام دیشبمو میزارم و اینکه بگید بهش پیام بدم باز؟چون نمیخوام زندگیمون از هم بپاشه و از طرفی هم نمیخوام فکر کنه من مقصرم برا همین باهاش سر سنگین پیام میدم

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/

به نظر من که بعضیا کلا اینجورین مثلا تو فضای مجازی سردن منم یکی از دوستام اینجوریه وقتی باهیم خییلی باهام خوبه و حتی بیشتر اون میاد جلو و حرف میزنه و بغلم میکنه ولی اصلااا بهم پیام نمیده و کلا رابطه خوبی با چت و زنگ نداره کلا ولی پاش برسه هرجا بخواد بره میگه توام بیا و خیلی بهم نزدیکیم تو حضوری ولی متاسفانه برعکس من اصلا چت نمیکنه و تو واتساپ این منم که همش بهش پی ام میدم و گاهی وقتایی هم میشه یکی دو هفته پیام نمیدیم بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.