2777
2789
عنوان

مثبت شد....

174 بازدید | 14 پست

بچ ها دیروز ازمایش دادم تست بتام مثبت شد با 7روز تاخیر 10هزار بوده 

بچه اولمه میشه راهنمایی کنید باید از این به بعد چیکار کنم و چیکار نکنم 

یه چیز دیگه تیروئیدم یکم بالا بوده خطرناکه؟

همه تست ها و ازایش ها رو دیروز دادم خداروشکر همچی اوکی بوده فقط تیروئید 2.9 بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چند ماه پیش ازمایش دادم خوب بود همچی ...خطرناکه؟

تاونجایی که من میدونم تیروعید هیچوقت خوب نمیشه باید تا اخرعمر قرص خورد

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘

من تیروئید داشتم قرص میخوردم اگر لازم باشه و دکتر قرص بده قرص رو بخوری هیچ چی نمیشه ولی فکر نکنم این عدد بالا باشه 

باید بری یه جا پرونده تشکیل بدی بری پیش ماما یا دکتر زنان یا بهداشت بستگی به بودجه ات داره ولی خب قطعآ بری دکتر بهتره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مبارکه عزیز دلم.فک کنم تیروییدت کم کاره منم اینجورم باید حتما قرص استفاده کنی.کارایی ک باید بکنی اینکه تحت نظر متخصص باشی ک بهت تاریخ سونو و ازمایشا و چکاپ  ها و همه چی رو بهت بگه و ماه ب ماه چک بشی بعدشم تا سونوی ۸ هفتگی زیاد تحرک نداشته باش.ی تاپیک هست با عنوان مامانای آذر و دی و بهمن ۱۴۰۱ میتونی بیای اونجا دور هم باشیم ب همدیگه کمک میکنیم❤

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
عزیزم میشه از علایمت بگی؟؟

مهم ترینش پریود نشدم بعدم من تا ماه پیش پیشگیری میکردم ولی این سری دو شب پیشگیزری نکردیم   ..و شد

زیر شکمم احساس سفتی دارم و گاهی منقبض میشه

مبارکتون باشه عزیزم واینکه منم سربچه ی آخرم تیروییم کم کارشدبازاروتاماه آخرکنترل شد.وقتی هم زایمان کردم خوب شد

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

بعداززایمان هم توغربالگری بایدبگیدکم کاری تیروییدداشتیدتا ازبچه تون هم تست تیروییدانجام بشه.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...