2777
2789

سلام دارم میمیرم از درد دندون دیشب تاصبح بیداربودم یه دندون روعصب کشی کردم ولی می فهمیدم دردشو الان باید برم چه راه حل دارید 😭😭😭😭

مامان دوتا گل دختر😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از عصب کشی درد داره ادم فکر کنم کلا، مسکن قوی تر بخور 😢میخوای دندونپزشکتم نشون بده

دکترم گفت بر رسی کن ببین مشکلت چیه

برای زایمان هم بی حسی روی کمرم اثرنکرد

مامان دوتا گل دختر😍😍
دکترم گفت بر رسی کن ببین مشکلت چیه برای زایمان هم بی حسی روی کمرم اثرنکرد

احتمالا باید داروی بی حسی بیشتری بهت زده بشه، بعضیا برای دندون یه عصب اضافه دارن باید از داخل دهنم بهشون امپول بی حسی بزنن، پیش یه کار بلد برو

عصب هات قویه حتما

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه