2777
2789
عنوان

راه حل خانگی ریزش مو

5272 بازدید | 32 پست

سلام گل گلیا من ریزش موی شدید دارم خیلی موهای پرپشتی داشتم ولی هیچی ازشون نمونده.

داروی تقویتی هم میخورم ولی چنن وقتیه وحشتناک موهام میریزه دلیلشم میدونم یعنی آزمایش و چکاپ اینا رفتم.خواهش میکنم اگه کسی جز خوردن دارو راه حل دیگه ای داره بگه دارم کچل میشم  

اگر مشکل داخلی داری باید بهت بگم متاسفانه هیچ کار دیگه ای نمیتونه بهت کمک خاصی کنه. مگر حل و کنترل همون مشکل داخلی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکل داخلی داری باید بهت بگم متاسفانه هیچ کار دیگه ای نمیتونه بهت کمک خاصی کنه. مگر حل و کنترل ه ...

آره متاسفاه مشکل داخلیه.لعنتی داره کل بدنم رو میریزه بهم

آره متاسفاه مشکل داخلیه.لعنتی داره کل بدنم رو میریزه بهم

عزیزدلم الهی زود خوب بشی 

منم موهای بلند و محکم و لخت و پرپشت نازی داشتم 

ولی استرس و وسواس و مشکلات روحی ازم گرفتشون💔...

اینستا داری؟ بهت یه پیج معرفی کنم خیلی خوبن اطلاعاتی که پست کرده می‌تونه کمکت کنه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یه بیماری خودایمنی.چر رفتم دارو هم میخورم بی فایده س

خب پس همون ماینوکسیدل رو باید مصرف کنی و اصلا هم قطعش نکنی نگران نباش صددرصد با ماینوکسیدل جواب میگیری ولی دیگه نباید قطع بشه

عزیزدلم الهی زود خوب بشی  منم موهای بلند و محکم و لخت و پرپشت نازی داشتم  ولی استرس و وس ...

الهی آمین ممنون عزیزم.وای عزیزم حالت رو درک میکنم

آره دارم ممنون میشم آدرس پیج رو بهم بدید

دارو چی خوردی؟ 

ولی اگه کم آب میخوری 

روزانه باید تا 8 لیوان آب ولرم نه سرد یخوری

بیشتر از هله هوله سبزیجات و میوه بخوری

روزی یک ساعت پیاده روی یا نیم ساعت ورزش

اگه ریزشت همراه باخارش غذا ها با طبع گرم بذار کنار یا حداقل با مصلح اون غذا مصرف بشه 

سعی کن همیشه اجابت مزاج داشته باشی و تنوع غذایی هم داشته باشی. کاهو بدون سس تو تصفیه خون موثره

قرص هیرویت هم خیلی خوبه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
خب پس همون ماینوکسیدل رو باید مصرف کنی و اصلا هم قطعش نکنی نگران نباش صددرصد با ماینوکسیدل جواب میگی ...

دکتر ماینوکسیدل نداد بهم 

هیدروکسی کلروکین و امگا 3 کلسیم و فیفول داده بهم

دارو چی خوردی؟  ولی اگه کم آب میخوری  روزانه باید تا 8 لیوان آب ولرم نه سرد یخوری بیشتر ...

هیدروکسی کلروکین و امگا 3 کلسیم و فیفول داده بهم

حقیقتش آب کم میخورم.

اینا که گفتید رعایتشون واقعا تاثیر مثبت میزاره؟