2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست
پول ،اعصاب،شوهر همراه داری،چرا که نه

نه همراه که ندارم 

اعصاب هم که کمی ضعیف😂

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
با قرعه کشیه از فامیلامون دراومده یه پارس ، سه ماهه ، به نام مادر

جدییی پس انشب دست بکار شم😭😂

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر درآمد دارید بیار.. خیلی هم خوبه. 

همه چی به پوله. 

والله... 

الان دکتر ها پزشک ها حقوق های خیلی بالایی دارن. 80 میلیون تومان. و امسال که خیلی بیشتر شده. 

سومی را هم میارن. 

یکی از آشناها شوهرش گاراژ داشت. سه تا آورد. همه اتوبوس ها مال خودش بود. 

فعلا مستاجریم ولی یهو دلم خواست 

مگه ویار بچه داری که یهو دلت خواست؟ چه دل گنده ای که تو مستاجری بچه هم میخوای، حداقل بذار هروقت صاحب خونه شدی بعدش بیار

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
آیندشو میتونی تضمین کنی؟خودت توزندگیت خوشبختی؟

تازه یکم رو روال افتادم تو زندگیم

اگر درآمد دارید بیار.. خیلی هم خوبه.  همه چی به پوله.  والله...  الان دکتر ها پ ...

نه ما تا اون حد پول نداریم نهایت ماهی ده تومن حقوق شوهرمه

فعلا مستاجریم ولی یهو دلم خواست 

جلو دلتو بگیر دیگه😁

درسته میگن خدا روزی رسونه ولی واقعن شرایط اقتصادی جامعه خیلی بد شده و بدترم میشه 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
خوب فدات شم میخوای چکار سومی رو😂خدا حفظ کنه فسقلیاتو.با همینا سروکله بزنی خیلیه

😂😂نمیدونم والا ولی بچه کوچیک میبینم دلم قنح میره اینا دیگه دارن بزرگ میشن

😂😂😂 واقعا از این دنیا هیچی نمیخوای ؟ فقط بچه میخوای 

همون دیگه یه خونه با یه بچه دیگه😂😂😂