2777
2789

کسی بوده اینجور شده باشه؟ دارو میخورم بهترم ولی اصلااا قابل کنترل نیست منی که برای کنکور چرت میزدم برای یه امتحان ساده عین خیالم نبود تنهایی سفر خارج رفتم.. الان به محض اینکه تنها بشم اضطراب شدیددد میگیرم خیلییی اعتماد بنفسم افت کرده واقعا داره حالم از خودم بهم میخوره

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل اعصاب پیدا کرده بودم دکتر بهم قرص افسردگی داد چون واقعا دوره سختی رو گذروندم خیلیا جلو چشمم مردن و کلا اون مدت فشار زیادی روم بود تاثیر گذاشته بود 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
سعی کن فکر شلوغ نشه ریه ت هم چکاپ کن 

6ماه پیش گرفتم الان ریه م رو برا چی چک کنم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
من مشکل اعصاب پیدا کرده بودم دکتر بهم قرص افسردگی داد چون واقعا دوره سختی رو گذروندم خیلیا جلو چشمم ...

منم دقیقا تو کرونا خیلی بی کسی کشیدم هفتهی دوم هم پسر عمه م فوت شد داغووون شدم 

من مشکل اعصاب پیدا کرده بودم دکتر بهم قرص افسردگی داد چون واقعا دوره سختی رو گذروندم خیلیا جلو چشمم ...

چیداد بهتون؟ 

چون ضعیف باشه اکسیژن خونت پایین میاد باعث خستگی وافسردگی ومشکلات عصبی میشه

تتست چی بگیرم؟ کرونا یا ساده؟ 

من قبل از اینکه کرونا بگیرم دچار افسردگی بودم و حالم داشت بدتر میشد اما وقتی کرونا گرفتم ( ۱۰ اسفند ) تا دو ماه از لحاظ روحی بهتر بودم چون میگن کسی که کرونا میگیره دچار مه مغزی میشه و نمیتونه خیلی خوب تمرکز کنه و فکر کنه . اما حالا با از بین رفتن مه مغزی دوباره همه چیز به حالت قبل برگشته و کلی فکر و خیال توی سرم هست که دوباره داره منو به افسردگی میکشونه 😔😔😔