2777
2789
عنوان

روز زایمانم تنهام

779 بازدید | 60 پست

سلام.. 

الهی خدا هیچ دختری رو بی مادر نکنه.. بخصوص روز عروسی و روز زایمانش.. 

بچه ها من تو یه شهر غریبم.. دو تا خواهر دارم اما راه دورن.. یکی شون میتونه بیاد پیشم اما اگه بیاد راستش پسر نه سالش که شب ادراری داره و همینطور خواهرم احساس مسئولیت نداره رو با خودش میاره و به شدت پر جنب و جوش هست بچه اش.. و میدونم بعد زایمان نیاز به آرامش دارم.. نمیدونم چکار کنم..مادر شوهرم البته اینجا هست اما 78 سالشه و خب با اینکه خداروشکر سر پا هست براش سخته یه شب بیمارستان پیشم باشه.. 

من فقط مشکلم شب اول بیمارستان هست.. بعدش شوهرم تو خونه کمکم میده.. 

می خواستم یه غریبه رو بگم بیاد اون شب پیشم اما راستش احساس راحتی ندارم یه فکرهایی میکنم با خودم پشیمون میشم. چون شهر کوچیک هست و من معلمم و همینطور غریبه و بگم انگشت نما.. و اون پرستار غریبه بخواد پیش کسی بازگو کنه حس خوبی ندارم. 

کاش مادرم زنده بود... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از پرستارای بیمارستان بهشون.پول بده ک کامل پیشت بمونن

من عمل کردم یه تومن دادم پرستار گفتم این نصفه روزو کامل پیشم بمون و. رسیدگی کن

بعدشم ک. مرخص شدم شوهرم کارامو میکرد

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

منم دیسک کمرم رو عمل کردم الان بیمارستانم تنهام ، اشکال نداره خدا خودش ما رو حفظ میکنه ، من مامان دارم ولی مریض هست خودش نمیتونه بیاد بیمارستان پیشم ، خواهرم هم مونده از بچه ام مواظبت کنه چون دخترم ۳ و نیم ساله و شدیدا وابسته هستش ، شب شوهرم رفت پیش دخترم 

الان پرستارا و اینا هوامو دارن هی میان سر میزنن

خدا رحمت کنه ...بزار خواهرت بیاد چن روز بمونه پیشتون ..شیطونی بچشو به جون بخر..تنها نمیتونی اصلا

ممنونم.. شیطونی هاش به کنار.. زندگیم رو کلا نجس  میکنه.. واقعا از این فکر سرم درد میگیره

عزیزم اصلا نگران نباش

من روزی ک زایمان کردم تنها بودم تو بیمارستان سزارین کردم بچمم رفت دستگاه.بیمارستان نزاشتن همراه پیشم بمونه یعنی کلا هیچکس همراه نداشت.خودم بودم و خودم.فرداش هم مرخص شدم اتفاقا برات خوبه زودم سرپا میشی و بخیه هات هم زود خوب میشن.

کاربر قدیمی ام نسترن۷۶ تعلیق شدم
شوهرم هست.. اما روز زایمان تو بیمارستان کسی پیشم نیست..  سخته بدون همراه بودن؟ طبیعی میخوام زا ...

ببین به خودت بستگی داره چقدر ادم دست ‌‌پا داری هستی به قولی چون زایمان طبیعی بعدش خودتم به تنهایی قدرت رسیدگی داری هم به خودت هم بچه بعدم مگه پرستار اونجا نیست کمک حال باشه ؟

چرا بعدش پیشم هست تو خونه.. ولی مشکلم فقط تنهایی روز زایمان تو بیمارستانه.. 

عزیزم خیلی ها ممکنه تو این روز تنها باشن خودتو قوی کن بالاخره اگه از سر اجبار ادم تو این شرایطه که خب چاره ای نیست دیگه باید از پس شرایط بر اومد