2777
2789

تعطیلات رو یه روز رفتیم مسافرت با دخترم و شوهرم بعد برگشتیم مادرم همش میگه تنهایی نمیچسبه باید با فک و فامیل دسته جمعی رف بعدم میگه شما منو ادم حساب نکردین ببرین با خودتون اخه خودشون ماشین ندارن بعدم یه برادرم دارم باید اونم می اومد ماشین ماهم پرایده زیاد بزرگ نیس که، عقبو رخت پهن کرده بودم دخترم میخوابید وسایل هم بود از یه طرفم شوهرم هم هس خب اونم میگه من تو جمع راحت نیستم پیش همه من خودمم همین طور. 

مادرمم فقط میگه ها ببین فلانی با دومادش رفتن شما نبردین همش تو سرم میزنه انگار سفر دور دنیا رفتم ااه تف تو شانسم 

حالا واقعا چیکار کنم چی بگم دست از سرم برداره

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت یه پا مادرشوهره

بقران همش میگه دسته جمع میچسبه اخه الان دیگه دونفره اینا میرن چیکار فامیل دارم اون وخ باید یه اتوبوس ادم ببرم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

اصلا مادرت نباید این حرف رو بزنه شاید بنده خدا همسر شما حالا ب هر دلیلی دلش نخاد جز با جمع خانوادگی خودش کسی همسفرش بشه 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

نشنیده بگیر

من از اول ازدواج هرجا نشستم گفتم مسافرت با کسی بهم خوش نمیگذره، فقط خودمون. 

انقدر گفتم که وقتی بقیه دسته جمعی دارن میرن سفر به ما نمیگن. راحت!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
جا كم بوده اذيت ميشدين تمام ديگه هرجي گفتن شما جواب نده تموم ميشه

والا هر چی بهش میگم مادرم تو کاپوت گاز وصل کرده جا نیس گوش نمیده فقط میگه میدونم من شانس ندارم به شوهرمم نگفتم اصن

چطوری دلت اومد اونم مادره دل داره  یه عذرخواهی کن تموم شه بره بگو خوش نگذشت جات خیلی خالی بود& ...

گفتم اینا رو بهش ولی مگه چی بهش گفتم که ناراحت بشه گفتم جا نبود خودمونم خیلی اذیت شدیم

حالا من التماس مامانم میکنم بیا بریم سفر نمیاد 

اخه من فکر همه چی میکنم شوهرم پیش من راحته پیش بقیه که نه