2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید شوهرم همش ب خانوادم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هیچوقت به خودکشی فکر نکن که این یعنی ناامیدی از درگاه خدا وقتی تحمل سختی این دنیای دوروزه رو نداری چطور میتونی از سختی ابدیت فرار کنی حتما برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین تا این عمل زشت رو برای همیشه فراموش کنی مورد دوم اینکه حتما از مشاور کمک بگیر هم تخلیه میشی هم بهت راهکار میده ومورد سوم اینکه از هرکس اندازه فهم خودش انتظار داشته باش حرفهای بد ایشون رو ملاک قضاوت یا حقیقت قرار نده ایشون هرچی هم که بگه نمیشه حقیقت خانواده شما....مورد آخر هم اینکه به احتمال زیاد نقطه ضعف نشون دادی و می‌دونه روی خانواده ت حساسی خودت رو بزن به نشنیدن و هیچ واکنشی نشون نده و یه مدت روی این اصل صبور باش خودش بی خیال میشه هرچند که سخته

منم تهدید میکنم حتی اسمشونو میارم ولی بازم توهین میکنه

چقد درکت میکنم

من قلبم آتیش میگرفت وقتی به بابام فحش میداد😊

اونم بابایی که انقد دوسش داشت

خدا نگذره از خودش و مادرش با این بچه تربیت کردنش

چقد درکت میکنم من قلبم آتیش میگرفت وقتی به بابام فحش میداد😊 اونم بابایی که انقد دوسش داشت خدا نگ ...

اخه شوهرم پدر مادرش فوت شدن من دلم نمیاد اسم بیارم اون دیگه سو استفادهدمیکنخ

کلا من حرفی بزنم ک اصلا ربطی ب پدر مادرم نداشته باشه اون اسمشونو میاره و توهین مبکنه

چقدر بیشعوره .اگه خانواده فهمیده ای داره به اونا بگو باهاش صحبت کنند بگو اینجوری بخواد پیش بره نمیتونم دیگه ادامه بدم.اگه خیلی نفهمو بیشعوره هیچکارش نمیشه کرد بی محلی کن هر چی گفت واکنش نشون نده اون میبینه حرفاش تو رو اذیت میکنه اینکار رو میکنه باهاش حرف نزن خونه پدر مادرت نبرش تحویلش نگیر از صدتا فوش براش بدتره اینجور آدمها رو باید نادیده گرفت 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چقدر بیشعوره .اگه خانواده فهمیده ای داره به اونا بگو باهاش صحبت کنند بگو اینجوری بخواد پیش بره نمیتو ...

والا همشون بیشعورن اجیاش از همه بدترن بهم تهمت زدن ب مامانم داداشم توهین کردن ولی میخوام ب داداشش بگم دیگه نمیخوام خانوادم بخاطر من همش توهین بشن