2777
2789

تو رو خدا کمکم کنید شوهرم همش ب پدرم و ماردم کل خانواده توهین میکنه بهش گفتم طلاقم بده ولی دیگه طاقت ندارم میخوام خودشکی کنم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه به خرف گربه سیاه بارون میاد؟

کی شود دریا به پوز سگ نجس؟

بذار انقدر بگه تا خسته بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یعنی میخوای بخاطر تربیت اشتباه یه نفر، خودت رو بکشی😔😔😔

خیلی راه وجود داره که درست بشه این موضوع... تو اول خودت رو قوی کن که هیچ وقت خودت رو بخاطر اشتباهات دیگران اذیت نکنی بعدش اخلاق طرف رو درست کن

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره

واسه منم می‌کرد

۲،۳ بار تهدیدش کردم گفتم فحش بدی به خانوادم فحش های ۱۰۰ برابر بدتر میدم به خانوادت

گوش نکرد منم آخرین بار بالا و پایین خانوادشو کندم به باد دادم😌بعدم زنگ زدم مامانش گفتم بچتون مشکل روانی داره طلاق منو میدین با مهریم…دیگه از اون به بعد جرأت نکرد اسسسسم یکی از اعضای خانواده ی منو بیاره تا به الان…سر خم نکن روز به روز پررو تر میشه وگرنه!!