2777
2789
سلام عزیزم پسر منم ۴ سال و نیمشه. حرف نمیزنه راه هم نمیره ددکترم بردم فقط گفت ببرش کار درمانی گفتار ...

سلام ببخشید من مزاحم شمامیشم

میشه بگید به دخترگلتون چه داروهایی دادید که راه افتادبچه خاهرم خیلی قد کشیده وبزرگ شده ولی نمیتونه مستقل راه بره انگاری پاهاش جون نداره بدنش روتحمل کنه کاردرمانی تاثیرنکرده خیلی ها تواین نی نی سایت گفتن بچمون همونجورموند راه نرفت همش به پیام شمافکرمیکنم یعنی میشه بچه ماهم مثل شما راه بره ،دی ماه میشه 5ساله دیگه امیدی نداریم ولی بازم کاردرمانی میبریم میشه بگید وضعیتش درچه حد بودکه راه رفت آخه بچه ماحرفم فقط چندکلمه میزنه لطفاراهنمایی کنید

سلام استارتر من الان تاپیکتو اتفاقی خوندم بیماری دخترکوچولوت پاچیگریا یا پاژی...هست که این بیماری قش ...

سلام ببخشید باچه آزمایشی این بیماری تشخیص داده میشه؟بچه4ساله داریم که تو6ماهگی و3سالگی تشنج کرده والان4سالشه زاه نمیره حرفم درحدچندکلمه کاردرمانی تاثیری نداشت میشه راهنمایی کنیدچیکارکنیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرچ میکنم اینستا نمیاره میشه کامل بنویسین اسم پیجو

سلام ببخشید من مزاحم شمامیشم

میشه بگید به دخترگلتون چه داروهایی دادید که راه افتادبچه خاهرم خیلی قد کشیده وبزرگ شده ولی نمیتونه مستقل راه بره انگاری پاهاش جون نداره بدنش روتحمل کنه کاردرمانی تاثیرنکرده خیلی ها تواین نی نی سایت گفتن بچمون همونجورموند راه نرفت همش به پیام شمافکرمیکنم یعنی میشه بچه ماهم مثل شما راه بره ،دی ماه میشه 5ساله دیگه امیدی نداریم ولی بازم کاردرمانی میبریم میشه بگید وضعیتش درچه حد بودکه راه رفت آخه بچه ماحرفم فقط چندکلمه میزنه لطفاراهنمایی کنید

سلام ببخشید باچه آزمایشی این بیماری تشخیص داده میشه؟بچه4ساله داریم که تو6ماهگی و3سالگی تشنج کرده وال ...

یه ام آر ای یا حتی سونو گرافی هم بره مشخص میشه برای اینکه بدونن دقیقا به خاطر کدوم مشکل ژنتیکیه باید آزمایش ژنتیک بشه

سلام ببخشید من مزاحم شمامیشم میشه بگید به دخترگلتون چه داروهایی دادید که راه افتادبچه خاهرم خیلی قد ...

سلام عزیزم من دخترم همه چیز سالم ولی از یک سال ب بعد دیدم چهاردست پا نشد تا این مرحله همه چیز ش ب موقع بود بردم کاردرمانی ک خیلی کند پیشرفت میکرد ینی نباید انتظار داشته باشی ی ماهه راه بره زمانبره اونجا بررسی کردن گفتن که ضعف حس عمقی وستیبولار داره یکم کرونا شد نبردم بخاطر همین پشیمونم دوسال و نیم راه رفت بلافاصله بعدش هم پرید الانم دارم لی لی یاد میدم وگفتارد رمانی و کاردرمانی همزمان فعلا جمله میگه ولی محدود راستش رو بخام بگم داروامپول سربولایزین و بود که بنظرم اصلا تاثیر نداشت الان هم آنگاه سه و داروهای گیاهی فقط میدم و کلا داروی خاصی ندادم و بنظرم فقط بازی کاردرمانی تو اجتماع بودن روش اثر گذاشت

من خود آن سیزده ام که 

سلام عزیزم من دخترم همه چیز سالم ولی از یک سال ب بعد دیدم چهاردست پا نشد تا این مرحله همه چیز ش ب مو ...

امگا ۳وشربت رویال و بیوتین و ب ۶ و بنظرم اصلا وقت رو هدر ندین سریع ببرید مغزو اعصاب و کاردرمانی هیچ وقت دیر نیست به داد این بچه برسید ببینید مشکلش چی هست و کمکش کنید  البته من نمیدونم ک بریدین دکتر یا کاردرمانی چقدر بردین ولی من شاید لازم باشه تا سن مدرسه هم ببرمش اینقدر زمانبره کاردرمانی

من خود آن سیزده ام که 

سلام ببخشید من مزاحم شمامیشم میشه بگید به دخترگلتون چه داروهایی دادید که راه افتادبچه خاهرم خیلی قد ...

منم فکر میکردم هیچ وقت راه نمیره بچم و هنوزم گاهی نا امید میشم ولی میبینم یادگیری و ذهنش خوبه فقط حرکتش ک مشکل داره انشالا ک کودک شما هم ب زودی راه بره و توانایی هاشو ب دست بیاره خدا ب مادرش هم صبر و آرامش بده و قدرت که بتونه باهاش کار کنه.

من خود آن سیزده ام که 

البته گفتین ک کاردرمانی بردین احتمالا مغزاعصابم بردین و ام ار ای سالم بوده ؟روانپزشک بردین اگر نبردین همه این کارهارو انجام بدین و ب کاردرمانی ادامه بدین نا امید نباشید انشاالله راه بره 

من خود آن سیزده ام که 

البته گفتین ک کاردرمانی بردین احتمالا مغزاعصابم بردین و ام ار ای سالم بوده ؟روانپزشک بردین اگر نبردی ...

سلام شرایط دختر من خیلی شبیه دلبند شما است، ام ار آی سالم ولی راه نمیره هنوز، دو سال و دو ماهشه، میتوننم باهااتون صحبت کنم؟ امپولها رو کی تزریق کردید، از کجا میدونید تاثیر نداشته؟

سلام شرایط دختر من خیلی شبیه دلبند شما است، ام ار آی سالم ولی راه نمیره هنوز، دو سال و دو ماهشه، میت ...

سلام اگر بخام بگم که تنها چیزی که ب فرزندتون کمک میکنه کاردرمانی هستش داروها رو راستش نمیتونم بگم‌ک بده ولی اصلی ترین چیز که کمک میکنه کاردرمانی دارو هم کنارش آمپول من ۱۴ماهگی زدم ک کاملا بی فایده بود برای راه رفتن و ب درک ولی کمک کرد

من خود آن سیزده ام که 

سلام شرایط دختر من خیلی شبیه دلبند شما است، ام ار آی سالم ولی راه نمیره هنوز، دو سال و دو ماهشه، میت ...

خوب بعد تزریق در حرکت هیچ پیشرفتی اتفاق نیفتاد واز نظر من نه دکتر هستم نه کاردرمان ب عنوان ی مادری که چنین تجربه ای داره تنها کاردرمانی و نا امید نشدن و ادامه دادن و تکرار و تکرار به نتیجه میرسه .کاردرمانی بردید چند ماه و از کی الان هم ادامه میدین چ تشخیصی گرفته فرزندتون و الان حرکتش در چ مرحله ای هست گشت زنی داره ایستادن مستقل داره 

من خود آن سیزده ام که 

سلام ببخشید مزاحم شدم دختربرادر من نزدیک دوسالشه شرایطش مثل شرایط خواهرزاده شماست، از دیوار میگیره و میره خودش مستقل نمیتونه بایسته و راه بره، خیلی نگرانیم، شما ام ار ای و ازمایشات بردین؟ دکترها چی گفتن؟ لطفا راهمایی کنین

سلام ببخشید مزاحم شدم دختربرادر من نزدیک دوسالشه شرایطش مثل شرایط خواهرزاده شماست، از دیوار میگیره و ...

سلام خواهرزاده من بخاطر تشنج اینجوری شده گفتن تشنج روی مغزش اثرگذاشته و فلج مغزی خفیف و راه حلش کاردرمانیه فعلاکه یکسال و نیمه کاردرمانی میبریم و فایده انچنانی نداشت ولی شماحتما ببرین امپول سلولایزر هم چندتا زدیم یکم زبونش باز شد 

شما بچتون مشکلش چیه؟ حرف میزنه؟