2777
2789

سلام شبتون بخیر خانما

من بچم ۵سالشه امسال میره تو ۶سال ولی فقط گاااهی میگه ماما.

از هم سن هاش خیلی عقبه 

گفتار درمانی کاردرماانی همرو میبرم

زیر نظر دکتر اشرفی هم هست که بهش امپول سربرولایزین داده اونم تا الان ۳تاشو زدم وای همچناان همونه

ابریزش رهان داره تو راه رفتن و دویدن کنده حرفم که نمیزنه.

واقعا از فکرو خیال این بچه من افسردگی گرفتم کسی بوده بچش اینجوری بوده باشه خوب شده باشه؟

تظاهر میکنم به زندگی کردن

شما یه سر به این پیج بزن کلا توانبخشی و دارو رو باید حذف کامل کنی 

دکتر ولاء موسوی 

تمام اختلالات بچه ها ریشه اضطراب داره 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه سر به این پیج بزن کلا توانبخشی و دارو رو باید حذف کامل کنی  دکتر ولاء موسوی  تمام ...

عزیزم سرچ میکنم اینستا نمیاره میشه کامل بنویسین اسم پیجو

تظاهر میکنم به زندگی کردن

سلام استارتر من الان تاپیکتو اتفاقی خوندم بیماری دخترکوچولوت پاچیگریا یا پاژی...هست که این بیماری قشر مغز معمولا ازماه سوم وچهارم بارداری رشد نمیکنه یعنی اونموقع که میخوادتشکیل لشه خوب تشکیل نمیشه  ومعمولا جهش ژنتیکی موثره.دراین بیماری به جا ی ۶لایه مغز ۴لایه است واصطلاحا مغز صاف دارن این بیماران مغزشون اون پیچ وخم هارو خیلی کم داره و علاج نداره درمان بیشتر برای جلوگیری از تشنجه.برای بارداری بعدیت تحت نظر پرینتالوژیست باش وپیش سونولوژیست های ماهر برو.باشوهرت فامیل نیستی؟

سلام عزیزم

پسر منم ۴ سال و نیمشه. حرف نمیزنه راه هم نمیره ددکترم بردم فقط گفت ببرش کار درمانی گفتار درمانی

تو یک سالگی مغزشو سونو کردیم دکتر چیزی نگفت فقط گفت کار درمانی گفتار درمانی

الان دوباره میگه باید مغزش چک بشه من نرفتم هنوز

سلام عزیزم پسر منم ۴ سال و نیمشه. حرف نمیزنه راه هم نمیره ددکترم بردم فقط گفت ببرش کار درمانی گفتار ...

سلام من دخترم مشابه فرزند شماست ولی ب من گفتن مغز سالمه و ام ار ای سالم داره فرزندتان در چ شرایطی هست مشکل فرزندتان تو ام ار ای مشخص شد فرزند من ۴ونیم سال داره فقط چنتا لغت میگه

من خود آن سیزده ام که 

سلام استارتر من الان تاپیکتو اتفاقی خوندم بیماری دخترکوچولوت پاچیگریا یا پاژی...هست که این بیماری قش ...

سلام عزیزم ببخشید این بیماری چطور تشخیص داده میشه تو ام ار ای نشون میده 

من خود آن سیزده ام که 

سلام عزیزم ببخشید این بیماری چطور تشخیص داده میشه تو ام ار ای نشون میده 

سلام ببخشید من مزاحم شمامیشم

میشه بگید به دخترگلتون چه داروهایی دادید که راه افتادبچه خاهرم خیلی قد کشیده وبزرگ شده ولی نمیتونه مستقل راه بره انگاری پاهاش جون نداره بدنش روتحمل کنه کاردرمانی تاثیرنکرده خیلی ها تواین نی نی سایت گفتن بچمون همونجورموند راه نرفت همش به پیام شمافکرمیکنم یعنی میشه بچه ماهم مثل شما راه بره ،دی ماه میشه 5ساله دیگه امیدی نداریم ولی بازم کاردرمانی میبریم میشه بگید وضعیتش درچه حد بودکه راه رفت آخه بچه ماحرفم فقط چندکلمه میزنه لطفاراهنمایی کنید