2777
2789

بیاین تاپیک قبلیم اسم بنویسین اگه میخواین😊🤲🌺

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

التماس دعا اسی 

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 
التماس دعا اسی 

قربونت گل همچنین 

اسم نمینویسین😊🤲

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت گل همچنین  اسم نمینویسین😊🤲

عزیزی هرروز باید بخونیم؟ 

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 
عزیزی هرروز باید بخونیم؟ 

بله روزی یک صفحه

عزیزم من قبلا این ختم رو داشتم. دقت کنید که همه قران به خط عثمان طه ندارن. حتما شماره ایات رو به شرکت کنندگان بگید که ختم ناقص نشه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم من قبلا این ختم رو داشتم. دقت کنید که همه قران به خط عثمان طه ندارن. حتما شماره ایات رو به شرک ...

اهان ممنونم از راهنماییتون شرکت نمیکنین 🌺

اگه کسی رو میشناسین که شرکت میکنن لطفا تگشون کنین ممنونم

حتما براش کاری پیش اومده یا مشکل نت داشته به هرحال انشاالله که خداحفظت کنه و مشکلی نباشه و خیر باشه ...

گذاشتم تو تاپیک اصلی ظهر گذاشتم

گذاشتم تو تاپیک اصلی ظهر گذاشتم

اره دیدم عزیزدل پیدا کردم ببخشید...صبا جون پیشنهاد میدم هر روز تاپیک زدنی تو عنوان بنویسی روز چندم البته پیشنهاده من مشکلی ندارم...

تا شقایق هست زندگی باید کرد...