من با یه پسر 18ساله یساله درارتباط هستم خودم 19سالمه،، منو برای ازدواج میخاد اما پدرمادرش خیلی ادمای بااصل و نسب و پولداری هستن و یه خانواده در حد خودشون میخان برعکس من، خانوادم اصلا خوب نیس اوضاعمون، پدرم زندانه، سه سال دیگه ازاد میشه وضع مالیمون افتضاح حتی یه خونه نداریم ، اما میگه اگه به مادرم دربارت بگم بهتره لاقل قول الکی بهت نمیدم، گفت اگ مادرم قبول نکرد باید جداشیم،، چیکار کنم؟ بنظرتون به مادرش بگه؟
دوستان ختم دسته جمعی قرآن داریم روزی یک صفحه به نیت حاجت روایی کسی خواست بیاد تاپیک اخرم 🌺🌺
۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی حرف پدر مادرشه، خانوادش اولا قبول نمیکنن چون باهم تفاوت دارین ، جدا از اوضاع مالی و خانوادگی سن هاتون بهمنمیخوره ، دختر کوچیک تر میگیرن براش ، الانم دامادش نمیکنن مطمعن باش ایندو خراب نکن یکی رو هم سطح خودت پیدا کن گلم
عزیزم شرمنده روک حرف میزنم ولی پسر ۱۸ ساله به فکر ازدواج ک نیس و اگه یه درصد به فکر باشه خانوادش اجازه نمیدن تورو بگیره
قدر خودتو بدون ان شالله بهترین مرد دنیا نصیبت بشه
خودتو بازیچه دست پسربچه ای ک هم کفو نیستید نکن
میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن