2777
2789
عنوان

بنظرتون به مادرش بگه یا نه؟

210 بازدید | 22 پست

من با یه پسر 18ساله یساله درارتباط هستم خودم 19سالمه،، منو برای ازدواج میخاد اما پدرمادرش خیلی ادمای بااصل و نسب و پولداری هستن و یه خانواده در حد خودشون میخان برعکس من، خانوادم اصلا خوب نیس اوضاعمون، پدرم زندانه، سه سال دیگه ازاد میشه وضع مالیمون افتضاح حتی یه خونه نداریم ، اما میگه اگه به مادرم دربارت بگم بهتره لاقل قول الکی بهت نمیدم، گفت اگ مادرم قبول نکرد باید جداشیم،، چیکار کنم؟ بنظرتون به مادرش بگه؟

اسی با اجازه🌺🌺

دوستان ختم دسته جمعی قرآن داریم روزی یک صفحه به نیت حاجت روایی کسی خواست بیاد تاپیک اخرم 🌺🌺

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حرف پدر مادرشه، خانوادش اولا قبول نمیکنن چون باهم تفاوت دارین ، جدا از اوضاع مالی و خانوادگی   سن هاتون بهم‌نمیخوره ، دختر کوچیک تر میگیرن براش ، الانم دامادش نمیکنن  مطمعن باش ایندو خراب نکن یکی رو هم سطح خودت پیدا کن گلم

18 ساله؟ این هنوز جوونه بابا خام حرفاش نشو بذار بزرگتر شه بعد تصمیم بگیر الکی نیست که بحث زندگیه 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

داداشم ۱۸ سالشهه

هنوزم باهاش باب اسفنجی میبینم

اصلا نمیتونم اونو متاهل تصور کنم😂😪💔

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

عزیزم شرمنده روک حرف میزنم ولی پسر ۱۸ ساله به فکر ازدواج ک نیس و اگه یه درصد به فکر باشه خانوادش اجازه نمیدن تورو بگیره

قدر خودتو بدون ان شالله بهترین مرد دنیا نصیبت بشه

خودتو بازیچه دست پسربچه ای ک هم کفو نیستید نکن

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن

خودت چی فکر میکنی گلم؟

آقاپسر منتظر مامانش دهن وا کنه ب مخالفت ک کات کنه اونوقت شما لنگ گفتن یا نگفتنی؟

خب شما اصلا بهم نمیخورین خودتون کات کنین بهتره

و خدا ناب ترین مجنونِ دنیایِ من است ...❤
18 ساله؟ این هنوز جوونه بابا خام حرفاش نشو بذار بزرگتر شه بعد تصمیم بگیر الکی نیست که بحث زندگیه&nbs ...

ن عزیزم میگه اگ مادرم موافق بود ادامه بدیم اگ مخالفت کرد تموم کنیم