2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

178 بازدید | 16 پست

سلام .امروز بی بی چک کردم بعد نهار 4,روز از زمان پریودم گذشته .مثبت شد.خیلی نارحتم بیشتر استرس دارم به خاطر اینکه همسرم مخالف بچه بود الان یه بچه3/5ساله دارم .اگه این ماه پریود میشدم میخاستم بچه دار نشم .نمیدونم چکار کنم خیلی مضطرب که بع همسرم بکم 

دلم میخاد باردار باشم بتونم سقط کنم .خودم تو خونه .کسی راه حلی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این موهبت خداست‌... ببین تو همین نی نی سایت چققققدرها که سااالهاست حسرت بچه دارند. خدا می‌دونه این کوچولو قرارع چققققدر برکت و شادی به زندگیتون بیاره.

تو مامانشی، عین کوه پشتش باش و بهش عشق بده، مطمئن باش باباش هم خیلی زود عاشقش میشه

از قدیم گفتن، ناخواسته ها عزیزتر و دستگیر ترن..‌.

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

چرا تو باید مضطرب باشی؟؟؟ب نظرت اگر نمی‌خواست نباید مواظب بود همسرت و جمعتر حواسش؟؟تو باید تازه  نگران این باشی ب اون چطور بگی؟؟؟عجبااآ

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

توروخدا نکن. ازت خواهش میکنم. عذاب وجدان بعدش سخته. هیچ جوره آروم نمیشی دیگه.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.