2777
2789

فردیس که غوغا بود امروز

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز یک مهر شهر اون سمتا چطور چونه خونه ش اونجاست 

اینو مگه فردا بپرسم بگم

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
مام داشتیم امروز نزدیک کرجیم 😁 

سمت مهر شهر فاز یک هم حتما طوفان بوده؟ از این بعد قطب نمای قلبم فقط تنظیم اونجاست فاز یک مهر شهر کرج

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
دیروز تو شهر ما دو نفر به خاطر همین باد جانشون رو از دست دادن

آخی بنده های خدا ...انگار همه جوره داره برا ما مردم ایران میباره

وای امروز طوفان یه خسارت به ما زد تابلو یه مغازه کنده شده افتاده رو کاپوت ماشینمون داغون کرده

عزیزم وای چه بد . خودتون که سالمین خداروشکر؟

عزیزم وای چه بد . خودتون که سالمین خداروشکر؟

اره..شوهرم تنها بود

ناراحت بود..میگم ناراحت نباش خوبه که خسارت جانی نبوده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

سمت مهر شهر فاز یک هم حتما طوفان بوده؟ از این بعد قطب نمای قلبم فقط تنظیم اونجاست فاز یک مهر شهر کرج

مامانم اینا اونجا میشنن

هروقت طرف ما هوا بد باشه اونجام هوا بد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima