2777
2789
عنوان

کاش..

102 بازدید | 3 پست

کاش یک تکه سنگ بودم. یک تکه چوب. مشتی خاک. کاش...

کاش کسی بودم که تو رو نمیشناخت. کاش دلم از سنگ بود. کاش اصلا" دل نداشتم. کاش اصلا" نبودم. کاش نبودی. کاش میشد همه چیز را با تخته پاک کن پاک کرد.

آخ...! کاش یکی از آجرهای خانه ات بودم. یا یک مشت خاک باغچه ات. کاش دستگیره اتاقت بودم تا روزی هزار بار مرا لمس کنی. نه،کاش دست هایت بودم. کاش چشمهایت بودم. کاش دلت بودم. نه؛کاش ریه هات بودم تا نفس ات در من فرو ببری و از من بیرون بیاوری. کاش من تو بودم. کاش تو من بودی. کاش ما یکی بودیم. یک نفر دوتایی!!

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

کاش تو مال من بودی کاش میتونستم بهترین ورژن باشم که تو منو بخوای کاش  عمرم میشد پنج سال ولی هر پنج سالش با تو بودم بعدش تو آغوشت میمردم.

خسته شدم از نبودنت  چقدر بغض کنم چقدر اشک بریزم . میدونم تو دیگه الان حتی ازم عصبانی نیستی . بی تفاوت شدی الان تو اسنپی  داری به بادو طوفان فحش میدی شایدم رفتی آب هویج بخری شایدم خونه آبجیت هستی شایدم زیر دوشی من ولی اینجا میخوابم و گریه میکنم راه میرم و گریه میکنم میشینم و گریه میکنم غذا می خورم و گریه میکنم تو نی نی سایت میچرخم و گریه میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید