2777
2789

بعد واکسن ۶ ماهگی پسرم ۱۴ ساعت بعد که میشد۲ نصفه شب بیدار شدم شیر به بچم بدم حین شیر دادن دیدم دستاش میلرزه یا یه حالتی انگار حرکات دستاش زیاد شده بردیم درمانگاه  گفتن ببریم بیمارستان بردیم گفتن تشنجه ۲ روز بستری کردن همه چی سالم بود ولی با این حال فنوباربیتال تجویز کردن یک عدد صبح ۱/۵ شب بعد تعریف یه دکتری رو زیاد شنیدم گفتم ببرم پیشش نگران بودم ایشون سی تی اسکن نوشت گف با توجه به سی تی مغز بچت یخورده کوچیکه ولی خود بچه خیلی سرحال و باهوشه و بعد ویتامین نوشت گفت مغزش بزرگتر شه باعث میشه اب دورش کمتر شه من نگرانیم رفع نشد جواب سی تی رو بردم پیش دکتر دیگه اولش که بچرو معاینه کرد و کاغذ سی تی رو دید گف این بچه سالم سالمه هیچیش نیس ولی بعد که سی دی رو دید عصبی شد درس جواب نداد فقط گف مغز بچه اب اورده (این دکتر اولین دکتر مغز و اعصابه تبریزه  اون قبلی میشه دومی ...ینی گشتم بهترین پزشکارو پیدا کردم )  و یه دارو قوی که عوارضش زیاده نوشت برا کشیده شدن اب اخرشم گف مگه من خدام بدونم چی میشه ...بردم سومین دکتر گف این جواب مال این بچه نیس این سی تی میگه این بچه یکم دیرتر زبان باز میکنه دیرتر راه میافته به راه رفتن ولی بچه شما باهوشه ظاهرا...موندم واقعا چیکار کنم ؟؟؟ 

کسی تجربه مشابه داره؟ مادرشوهرم میگه همسرت ۳ سالگی شروع به صحبت کرد دو سالگی شروع به راه رفتن ولی بدون هیچ کاردرمانی و گفتار درمانی ...شاید اگه از مغز اونم سی تی میگرفتیم همینطوری نشون میداد نمیدونم به گفته کدوم پزشک عمل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش یه مرکز دیگه سی تی اسکن مجدد.وقتی دکتر گفته این سی تی به این‌بچه نمیخوره.به حرف قدیمیا انقد اهمیت نده که خدانکرده دیر بشه برا اقدام درمانی اگر لازمه.ولی ان شاالله که جواب اشتباه بوده

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
بیارش تهران دکتر اشرفی معاینش کنه 

اوردم ۱۸ تیر دکتر اشرفی دید گف چیزی نیس اصطلاحا بچه هایی که سرشون بزرگه هیدروسفالی اکسترنال هستن و معمولا تو فامیل یکی سرش بزرگ بوده بچه به اون رفته ...

میشه بیای بگی پسرتون چی شد ؟ آب مغزش جمع شد؟ توروخدا بیا جواب بده بچه منم این مشکلو داره

اولش یه دکتری اینو گف چون دور سر بچم دو سه سانتی بزرگتر بود یه دکتری که تو شهر ما اولین بود ولی من قانع نشدم بردم دکتر های دیگه حتی تهران هم بردم گفتن بچه تا یکی دو سالگی مغزش در حال رشده برا همین فضای دور مغز که خالیه و از اب پره ...مغزش بزرگتر میشه و اون فضارو پر میکنه و اگه از لحاظ تکامل خوب پیش بره ینی مشکلی نیس خداروشکر پسرمم الان ۱۱ ماهه همه چیش رو به تکامله ...سر واکسن ۶ ماهگی یخورده تب کرد بردیم بیمارستان و بخاطر اون سه سانت کلی سی تی اسکن ...دادیم که اخرشم فهمیدیم که بزرگی سر هس که بهش میگن میکروسفالی خوش خیم...مث اونایی که مثلا دماغش گنده اس حالا یکیم یخورده کله اش گنده اس