2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی نگیر بابا...ادم ک نباید انقد حساس بشه یچیزی گفته حالا منظورش از نظر سندیت و اینا بوده

شمام باید با خنده جوابشو میدادی میگفتی اوووووووههههه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

جدی نگیر بابا...ادم ک نباید انقد حساس بشه یچیزی گفته حالا منظورش از نظر سندیت و اینا بودهشمام باید ب ...

گاهی شنیدن ی حرف معمولی از کسی ک دوسش داری برات خیلی سنگین تموم میشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

گوشه صندلی خورد به دیوار ،چیزی نشد اما سرم داد زد که چرا خونه ام خراب می‌کنی💔

چ‌ وحشی

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

حالا من بودم میگفتم میمیری ارثش میرسه به خودمو بچه هام گیرم هی بگی مال توعه😂😂😂

خودش اینو با عصبانیت گفت که اینم مدرک تو حقی تو این خونه نداری ،ی لحظه حس کلفت و کنیز خونه بودن بهم دست داد💔

جدی نگیر بابا...ادم ک نباید انقد حساس بشه یچیزی گفته حالا منظورش از نظر سندیت و اینا بودهشمام باید ب ...

از صبح مدام سرم داد زده و اخم و تخم بوده ،اخرشم با یک بهونه کوچیک منفجر شد سرم ،کاش به بابام بگم چقدر داره اذیتم می‌کنه💔

خودش اینو با عصبانیت گفت که اینم مدرک تو حقی تو این خونه نداری ،ی لحظه حس کلفت و کنیز خونه بودن بهم ...

والا منو شوهرم خاندان همو میشوریم غصه نمیخورم سال دیگه این موقع حتی ای حرعش یادت نیست پس الان غصه نخور

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید