2777
2789
☹️😂 نمیشه جفت شم بگی ؟

😂😂😂 پیتزا با نوشابه مشکی و یخ😢

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم  تولد پسر شما هم مبارک شما چیزی تدارک دیدید ؟

ما خودمون چهار نفریم.

کیک درست کردم همونجوری که پسرم دوست داشت. و ژله بستنی با فالوده و نوشیدنی های سرد رنگی

خوراکی هم پاستیل و شکلات و تنقلات

براعصرانه هم کراکت و پیراشکی و سالاد ماکارونی

شامم شینسل مرع با برنج و مخلفات

تم هم برای تزیین رعایت کردم.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
حمص چیه 

پیش غذا عربی با نخود ارده گوگل کن دستورشو 

آماده ام هست میتونی از سوپر بخری 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بندری هم کم هزینه س

البته اینکه مهمونا فست فود دوس دارن یا غذای سنتی مهمه

اگه سنتی دوس دارن می تونی یه مرغ رو بپزی . رشته رشته خورد کنی بعد با زرشک و هویج پخته خلال شده و .‌

تفت بدی رو دیس برنج بدی

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 

شب قبل تولدالویه درست کن،روزبعدش که تولده،داخل نون باگد،سالادبزار،برای هرنفریک دونه،ودورش ازکاغذای گیپوری خوشگل بپیچ،یه ژله بستنی درست کن داخل یه ظرف بزرگ بریز،وتیکه های میوه هم روش بچین ،وتیکه های چهارگوش کوچیک برای هرنفریه تیکه برش بزن،ذرت درجه یک نیم کیلوبگیرپفیلادرست کن وداخل ظرفای کاغذی طرح داریکنفره بچین،نوشیدنی تخم شربتی خیس کن باآبلیمووشکر وآب درست کن،یاشربت آلبالو ازاینایی که غلیظه بایدآب باهاش قاطی کنیم،برای پذیرایی اول چای وشیرینی بیار،بعدپفیلانفریه ظرف کوچیک بایه لیوان شربت،بعدساندویج ونوشابه،بعدکیک روبیارشمعش روفوت کنن وبعدازرقص وشادی داخل بشقاب یه تیکه کیک ویه تیکه ژله که میوه هم باخودش داره،مبارک باشه الهی

دسر پاناکوتا سخته ؟

نه گلی پودر امادشو بخر شیر داغ کن بعد پودررو بریز توش هم بزن بعد بریز تو ظرف مورد نظرت بزار یخچال سرد بشه بعدش یه ژل مانند داره بریز سرش توصیه میکنم از قالب یا همون ظرف درش نیاری چون یکم بعد از گرم شدن اب میره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱