مثلا چه آلان چه نامزدی بودین میخاستین موهاتونو رنگ کنین اجازه میگرفتین؟ من موهام قبلا رنگ کردم یه تیکه کمی از جلوشو بعد دیروز خونه بودم نامزدم نبود یه رنگ دیگ زدم به موهام آلان باام قهر کرده میگ اختیار به خود شدی😐اگ قرارع تو زندگی متاهلی رنگ موهاتم باب سلیقه شوهر باشه (همیشه)ک دیگ من حرفی ندارم واقعا. بعدشم ی چیز بد بهم گفت گفت چیه اون رنگ قبلیو دوست نداشت؟ینی تیکه پروند خیلی حرف بدیه شما بودین چیکار میکردین🙄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادش بخیر نامزد سابق منم روزا اول نمیدونست ارایش چیه سر بخت من زرنگ شده بود میگفت این خط چشتو چرا اینقد تیز میکنی رو بالا بیارش پایین. رژ قرمز نزن قهوه ای بت میاد و...😐😐😂
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اگه ازم بپرسنمهم ترینچیزی که زندگی بهت یاد داده چیهمیگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
نه بهش اطلاع میدم فقط.اینکه کلا تو مسایل شخصیم کلا دخالت نمیکنه هم موثره.چون بپرسمم میگه موی تو هست من نظر بدم.فقط گفتم میخوامکچل کنم خندید گفت اگر واقعا دوست داری فکراتوبکن
.مودبانه نظر میدم کسی همبی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشواز اعلاناتم پاک میکنم خودتوخسته نکن دوست مودب جواب بدی