2777
2789

اره خیلی

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ن

یکم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

اره 

فکر کنم یکم چاق میشه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
تو پره اما خب کمی اضافه وزن به حساب میاد بستگی به استخون بندی هم داره

ی تایمی شده بودم ۶۳کیلو همه بهم میگفتن خیلیییی لاغرشدی با اینکه واس قد۱۶۰وزن ۶۳کم نیس اما نمیدونم چرا همه میگفتن خیلی لاغرشدی دیگ نزار ازاین لاغرترشی

ی تایمی شده بودم ۶۳کیلو همه بهم میگفتن خیلیییی لاغرشدی با اینکه واس قد۱۶۰وزن ۶۳کم نیس اما نمیدونم چر ...

اخه به استخون بندی و حجم عضله و چربی هم ارتباط داره. من خودم خیلی باریکم. وزنم ۶۲ و قدم ۱۶۳. اما بهم میگن خیلی لاغرم.

در صورتی که کسایی که هم قد و هم وزن خودم میبینم قشنگ و تو پرن. 

شاید شمام مثل من استخون بندی ظریفی داری

الهی به امید خودت...