من تهرانم مامانم اینا تبریز این چند روز تعطیلات رو رفته بودیم اونجا پسرم 5.5 سالشه برگشتنی میگفت من میخوام چند روز بیشتر بمونم گریه میکرد منم گذاشتم بمونه البته همسرم هم راضی بود بنظرتون کار درستی کردیم که مونده اونجا ؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای نه اصلا. من پسرم ۶سالشه نذاشتم شب جایی بمونه با اینکه خیلی گریه زاری میکنه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نه من خودم بچه ندارم ولی ۴ تابچه ایم هیییچکدوممون یه شب رو بدون خانواده توی خونه فامیل خاله ای دایی عمویی بابابزرگی نبودیم،اونموقع دوست داشتم بمونم ولی الان ازش راضیم که نذاشت
با احترام کارتون غلطه به چند دلیل . اول بچه بدعادت میشه . دوم بچه باید پیش پدر مادرش باشه اتفاقی بیفته کی مقصره؟ سوم پدر مادر شما دیگه وقت استراحتشونه نه نگهداری از گل پسر شما 🌹
اشکال نداره. روانشناس کودک میگفت از ۴_۵ سالگی به بعد بچه رو بذارین پیش پدربزرگ و مادربزرگ چند روز بمونه تا از وابستگی افراطی به پدر و مادر کم بشه. اگه خودشم دوست داره که چه بهتر.
لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
فرقی نداره گلم . بالاخره بچه باید پیش پدر مادر خودش باشه مامان منم هم سن مادر شماست ولی خب وقتی خواهرم بچشو میبره پیشش انقد بچه شیطونی میکنه ماشالا که کلافه میشه از دستش(خواهرم شاغله)