2777
2789

میشه فرق و کاربرد  have و has و had رو به طور کامل برام توضیح بدید؟

من بلدشونم اما به طور کامل نه 

فردا هم کنفرانس دارم میخوام به طور کامل براشون توضیح بدم

ممنونم⚘

Had گذشته ی have عه

Has برا سوم شخص مث she.he.it بکار میره

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنیش که یعنی داشتن  Have یک کلمه جنرال در صورتی که has برای اسامی خاص استفاده میشه گذشته هم ک ...

ممنون میشه به طور کامل توضیح بدید؟

البته اگه وقتشو داشتید 

منظورم به فعل گذشته سادس

خب نگاه کن عزیزم 

برای I , You , We , They  از  Have استفاده میکنیم

برای  She , He , It  از  Has استفاده میکنیم

Had همون گذشته Have  و  Has هست و برای تمام فاعل ها یه جور استفاده میشه 

I "Have" ice cream

She "Has" a dog

They"Had" pen

She " Had " Ball

Had کلا یه جور استفاده میشه ولی  Have و Has فرق داره که بالا گفتم چطوری استفاده میشه

کاربری مال ۲ نفره🦥

Have در زمان حال برای they, you , we,  I استفاده میشه . Has در زمان حال برای He,she,it استفاده میشه . 

با استفاده از have و has نه میشه جملات رو منفی کرد نه سوالی بلکه باید از افعال کمکی do و does استفاده کرد .

Had در زمان گذشته و برای تمام صمیرها استفاده میشه برای منفی یا سوالی کردن از فعل کمکی did استفاده میشه