توی تایپک ها دیدم که گفتن رتبه سه رقمی اوردن میشه بگید چطور درس خوندید؟ یا چه کتاب کار استفاده کردید؟
برای پزشکی میخوام
تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
25%
۳
3
75%
از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید از جون مایه بزاره... کلاس و کلی کتاب تستو و آزمونهای تستی گاج یا قلمچی... روزانه از الان باید به ساعت مطالعه۴،۵ ساعت عادت کنه و تا تابستون دهم رو ببنده... سعی نکنه یدفعه ای روزی ۱۰ ساعت درس بخونه که اصلا بدرد نمیخوره... بعد ۲ روز خسته میشه میزاره کنار... اگه نم نم و با یه برنامه قشنگ درس بخونه(و استعداد و انگیزه و تلاش برای رشته تجربی رو داشته باشه) ایشالا قبول میشه🙂❤️
از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰
اول کتاب کار خوب که اگر خواستید بهتون میگم دخترتون همین تابستون روزی۵،۶ساعت بخونه و دروس دهم ...
اره اگه میشه بهم بگید ممنون میشم
من امسال کنکور دارم و انسانی ام... من دهم تجربی بودم و توی دروس عمومی در ازمونای قلمچی جزو برترین شهرمون بودم ولی ریاضی فیزیک رو هرچقدر میخوندم نمیتونستم قشنگ یاد بگیرم😑... دست خودم نبود متاسفانه... ولی در عوضش عربی و زبان و ادبیات و کلا دروسی که متن محور و حفظی باشن خیلی قوی ام توش...چی بگم والا منم سودای دکتر شدن داشتم حیف که ریاضی فیزیک رو نمیتونستم خوب یاد بگیرم🥲😑
اگه میتونید مشاور خیلی خوبی براش بگیرید پیش بره باهاش.. چون مشاورای خوب کمن.. وگرنه خودشم خیلی خوب ...
شم مشاور خوب میشناسید؟
تو اینستا سرچ کنید دکتر کوکه ای گروه ایشون مشاورهای خوبی دارن بهشون پیام بدید
ممنون عزیزم