2777
2789

آقا اگ ازمون تقلب بگیرن و اول امتحان  و بعضی جوابای برگه تو کاغذ بوده ضمیمه کنن بدن معلم چی میشه؟؟؟؟ توروخدا دارم سکته میکنم درس اختصاصیم بود 😭 یعنی معلم نمره اونارو نمیده شهریور مدرسم ؟ 😭توروخدااااااا دعاکنیددددددم بد بخت نشم معلم نمرشو بده 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ دیگه تک باشه باید شهریور امتحان بدی 

آها خوبه پس 

یه عده میگفتن ۱۲ ترسیدم 

فک کنم معلما نمره قبولیو بدن آره؟ 

چون وایه نوبت اول تک داشتم تو کارنامه کردنش ۱۰

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
مدرسه ما تقلب بگیرن برگه رو میگیرن نمره برگه رو صفر میکنن😐

اینجام اینجوریه اونقدر اشک ریختم التماس کردم دادن امتحان بدم 😭💔

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
مدرسه ما تقلب بگیرن برگه رو میگیرن نمره برگه رو صفر میکنن😐

ب نظرت معلم نمره اونایی ک تو تقلب برگه نوشتم  اما بلد بودم و تو برگه بعد از گرفتن تقلب نوشتمو میده گفتن تصمیم با معلمه برگتو چطور تاصیح کنه💔😭😭😭

آها خوبه پس  یه عده میگفتن ۱۲ ترسیدم  فک کنم معلما نمره قبولیو بدن آره؟  چون وایه ...

شله زرد دعا کن تو رو خدا دعا کن نمرمو بده 💔💔😭😭

آها خوبه پس  یه عده میگفتن ۱۲ ترسیدم  فک کنم معلما نمره قبولیو بدن آره؟  چون وایه ...

جداااا😐

معلمای ما ۲۵ صدم نمیدنننن  ۱۹.۷۵ عربی رو ۲۰ نکرد🤐

عین نمره برگه رو وارد کارنامه میکنن

۱۰ دیگه تک باشه باید شهریور امتحان بدی 

مهسا دعا کن نمره مو بدن 💔😭😭😭😭

جداااا😐 معلمای ما ۲۵ صدم نمیدنننن  ۱۹.۷۵ عربی رو ۲۰ نکرد🤐 عین نمره برگه رو وارد کارنامه میک ...

معلمای ما ام اینطورین 💔💔💔😭😭

جداااا😐 معلمای ما ۲۵ صدم نمیدنننن  ۱۹.۷۵ عربی رو ۲۰ نکرد🤐 عین نمره برگه رو وارد کارنامه میک ...

ما هم عربی و زبان اینطورن 

ولی ریاضی و فیزیک نمره میدن اضاف

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
ب نظرت معلم نمره اونایی ک تو تقلب برگه نوشتم  اما بلد بودم و تو برگه بعد از گرفتن تقلب نوشتمو م ...

خب اونا ک نگاه نمیکنن ببینن تو چقدرو از خودت نوشتی

بستگی به معلم داره بعضیا تقلب میگیرن ولی تاثیر نمیدن و هیچی ب هیچی نمره میدن

باشه حتمن😔  تو هم دعا کن ریاضی نیوفتم

الهی ب حج موسی بن جعفر  نیوفتی  😔حتما دعا میکنم