2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما چجوری با چه اطمینانی تو اینجور واما شرکت میکنید؟ چطور ندیده ونشناخته به کسی که حتی شماره تلفنشو ندارید پول میدید؟باورم نمیشه🤯

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خانوما چجوری با چه اطمینانی تو اینجور واما شرکت میکنید؟ چطور ندیده ونشناخته به کسی که حتی شماره تلفن ...

۴ سال پیش وام خونگی نبود یا خیلی کم بود توی ایتا کانال این خانم رو دیدم با توجه به این که کانال خیاطی داشتن و اینجا خیلی تعریفشون رو میکردن برای امتحان کمترین مبلغ وام رو شرکت کردم

ولی اشتباه کردم 

۴ سال پیش وام خونگی نبود یا خیلی کم بود توی ایتا کانال این خانم رو دیدم با توجه به این که کانال خیاط ...

اشتباه کردی .تاوانشم دادی. پس دیگه غصه نخور فدای سرت

والا من از ۱۴ سال پیش تو فاز یک و کیو و شیر خوارگاه وام خونگیای مختلفی شرکت کردم همشون آشنا یا همسایه بودن. شاید بگم تاحالا ۲۰ تا شرکت کردم 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خانم های لرستانی خواهش میکنم کمک کنید شما دکتری چیزی تو لرستان میشناسید واریکوسل را به روش میکروسکوپی عمل کنه ؟ کرمانشاه هستم نمی‌خوام تا تهران برم . می‌خوام بیام لرستان منتهی نمیدونم چه دکتر یا بیمارستانی

خانم های لرستانی خواهش میکنم کمک کنید شما دکتری چیزی تو لرستان میشناسید واریکوسل را به روش میکروسکوپ ...

گلم کرمانشاه که دکتراش بهتره. تو لرستان اکثرا برای درمان میرن کرمانشاه. تو شهر خودت بیشتر تحقیق کن دکترای خیلی خوبی دارید

آره قبول دارمسنم کم بود و اشتباه کردم فکر کردم همه خوب و صادقنمتاسفانه اطراف ما وام نبود

برات تجربه شد که دیگه به هیچکس اعتماد نکنی

بی وه سیقه چشیات😄

گلم کرمانشاه که دکتراش بهتره. تو لرستان اکثرا برای درمان میرن کرمانشاه. تو شهر خودت بیشتر تحقیق کن د ...

همه دکتر ها را گشتم کسی واریکوسل را با روش میکروسکوپی انجام نمیده . یه خانمی یک بار اینجا گفتن همسرشون انجام داده اونجا 

دکتر هادیان رو قبلا میشناختم متخصص اوروئولوژی بود .دکتر خیلی خوبیه ولی نمیدونم برای مشکل شما انجام میده یانه

در این مورد تاپیک زدم نی نی یار حذف کرد

نی نی یارا فقط تاپیکای مادر خواهر شوهری و خیانتو دوست دارن😅