2777
2789
عنوان

چکش کنم بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست
پس چجوری فراموش کنم  روزی هزاااااربار میمیرمممم روزی هزار بار میگمممم کاااااااش منم مثل خیلیا ...

واقعا خیلی سخته

ما مشکلی که داریم اینه هیچکدوممونم خیانت نمیتونیم کنیم نمیتونیم سمت جنس مخالف دیگه ای بریم چطوری فراموشش کنم ...😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه من قشنگ من برو درستو بخون فک تو در گیر این چرت و پرتا نکن بخدا بعدا افسوس میخوریا از زندگی با دوستات لذت ببر طرفم بلاک کن با آرامش به زندگیت برس تا عشق واقعیت خدا برات برسونه شب بخیر

به خدا نزدیک امتحاناس دیوانه شدم انقدر که سر این مسائل دعوا کردیم با هم  منی که همیشه نمراتم پ ...

ببین شوهر من تو نامزدی بهترین بود یعنی بهترین میگما انقدر اخلاقش خوب بود به همه خوبی می‌کرد اصلا به فکر هیشکی نمی‌رسید ولی سه ماه بعد عروسی مون بهم خیانت کرد حالا من چی موندم بین خیانت و علاقه ای که به باد رفته بود و درس و دانشگاهی که بخاطرش ول کرده بودم 

الان هم حتی کار و درآمدی ندارم که اگه طلاق گرفتیم آواره یه لقمه نون نشم 

ولی منم تصمیم گرفتم قوی بشم 

به هیچ مردی بها نده حتی اگه پسر شاه باشه 

به فکر امتحانات و نمره هات باش چون اونا آیندهتو تضمین میکنن نه هیچ مردی 

فقط تمام تلاشتو بکن دانشگاهو تموم کنی و شغل داشته باشی 

میخوای این اتفاقایی که واسه من افتاده واسه تو هم بیفته خدایی نکرده ؟نه خب بچسب به زندگیت 

با خودت عهد کن تا آخر امتحانام اصلا سمت  اون نرم 

و وقتی امتحاناتو به خوبی گذروندی برای شیرینی واسه خودت یه کلاسی چیزی ثبت نام کن یه حرفه یا هنری یاد بگیری یعنی کلا فراموشش کن به خدا ضرر نمیکنی 

😍
عزیزه من قشنگ من برو درستو بخون فک تو در گیر این چرت و پرتا نکن بخدا بعدا افسوس میخوریا از زندگی با ...

دقیقا همین تصمیمو دارم میخام واقعا این دعوا ها ی جایی تموم شه دوست داشتن اینطوری چه دوست داشتنیه اخه؟

ولی اینکه همش تو فکرمه نمیتونم ازش متنفر باشم اینکه همش میگم الان چیکار میکنه اذیتم میکنه وگر نه خداشاهده من از خدامه دیگه هیچکدوم نریم سمت هم تا بلکه جایی تموم شه هر دو راحت شیم😔

ببین شوهر من تو نامزدی بهترین بود یعنی بهترین میگما انقدر اخلاقش خوب بود به همه خوبی می‌کرد اصلا به ...

از پیامت شات گرفتم همیشه بهش نگاه میکنم تا نصیحتات یادم بمونه...مرسی مهربون♥️♥️ چشم حتما همین کارو میکنم 

اجرت با امام حسین برام دعا کن ♥️

از پیامت شات گرفتم همیشه بهش نگاه میکنم تا نصیحتات یادم بمونه...مرسی مهربون♥️♥️ چشم حتما همین کارو م ...

فدات شم مرسی 

منم هم سنتم ولی ببین تو چه شرایط متفاوتی هستیم 

واقعا دلم میسوزه میبینم دخترامون بیشتر از خودشون به پسرا اهمیت میدن ولی اونا رو میبینی چقدر مغرورن چقدر به فکر کار کردن یا گشت و گذار خودشون با دوستاشون هستن ولی ما چی میشینیم بخاطر اونا غصه میخوریم 

من این راهو رفتم و تجربه کردم حتی بدون دوستی و کاملا از راه ساده و حلالش ولی تهش شکست بود نمیخوام تو هم شرایط منو تجربه کنی 

امیدوارم موفق بشی گلم مواظب حس خوبت باش برا هر کسی خرجش نکن چون ارزشش خیلی زیاده نمیشه واسه هر کسی خرج کرد و تمومش کرد 

😘💙

😍