2777
2789
عنوان

سلام

104 بازدید | 8 پست

سلام با برادر شوهرم قهرم

چندروز دیگ عروسیشه. بهم‌توهین کرده اما چون مقصره اونم قهره. شوهرم باهاش رابطه داره. من تو این شهر غریبم اون هوامو نداره میگ هرچی گفتن هیچی نگو. میگ باید عروسیش برم. توروخدا بگید چکارکنم چطور برخورد کنم. چندماهه قهریم و ازش دورم اون شهردیگست وقتی ام میاد بامن سلام علیک نمیکنه رو برمیگردونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کینه ای نباش. تو هر دعوایی مقصر دو طرفن. با شوهرت برو تا بینتون اختلاف نیوفته. عزیزم دنیا دو ر ...

اخه عید دیدمش رفتم خونه مادرش پاشد رفت عیدمبارکی نکرد بامن.رفتم بیمارستان عیادت فامیلشون اونجا بود تامنو دیدپاشد رفت اخه این درسته؟؟؟؟بخدا من مزیض بودم شوهرم‌اومد خونه برام سوپ‌درست کرد جلو چش من ب شوهرم‌گفت این چ زنیه گرفتی من جات باشم‌نمیگرفتم و طلاقش بده. منم دیدم شوهرم هیچی نمیگ گفتم‌میشه دخالت نکنی ازت ناراحت شدم. بعداون دیگ رابطمون تموم. حرفاشو میشنوم‌در گوشم به خواهربرادراش میگ

اخه عید دیدمش رفتم خونه مادرش پاشد رفت عیدمبارکی نکرد بامن.رفتم بیمارستان عیادت فامیلشون اونجا بود ت ...

بیخیال خواهر. از اقوام شوهر انتطار چی داری. اگه شوهرتو دوس داری ب خاطر اون باید بری