2777
2789
عنوان

خلط گلوی بچه 😣

11365 بازدید | 30 پست

دخترم ۵ سالشه نمیتونه بخوابه .تا دراز میکشه گلوش پراز خلط چسبناک میشه .نمیتونه نفس بکشه بیدار میشه اب بهش میدم خلطا میره پایین ..

دوباره تا میخوابه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدته اینطوری شده؟یه روش بهت میگم انجام بده ...اسپری رینو سالتین بزن دماغش ۵ دقیقه بعدش همش بهش بگو فین کنه تا بینیش خالی شه خلط از دماغ میاد تو گلو دیگ چون فین نمیکنه خالی شه میره تو گلوش هر ۳ساعت بینیش رو خالی کن حتما 

ببرش دکتر 

بردم دکتر گفت شاید رفلاکس باشه پودر امپرازول داده..

الان پنج زوزه میدم فرقی نکرده .بعد اسید معده که بالا بیاد با غذا مگه نباید باشه ..

این خلط چسبناک بی رنگیه که گاهی بالا میاره 

بهش سردی و چیزای با طبع سرد وتر نده لبنیات وبیشتر میوه ها وخیار وگوجه سرد وتر هستن و این مشکلو ایجاد میکنه مث خودم که شده سینوزیت حاد یکم تغذیه شو اصلاح کن عسل و آویشن واینا خوبه 

به حالت نشسته تو بغلم خوابوندم شاید بتونه بخوابه .. از چی اینجوری شده ..الرژی داره یا از سردیه  ...

ببین عزیزم براش یه اسپری بینی مخصوص بچه ها بگیر خب هر ۶ ساعت اسپری کن شربت پلارژین کیدز بگیر بهش بده بذار خلطش بره اگه حساسیت داره باید عطسه بزنه عطسه یا آبریزش بینی نداره 

چه مدته اینطوری شده؟یه روش بهت میگم انجام بده ...اسپری رینو سالتین بزن دماغش ۵ دقیقه بعدش همش بهش بگ ...

یکی دوهفته هست ..اینجوری گلوش خلطی شده ..

خلط اینقد زیاد جمع میشه که بالامیارتش.

قبل خواب با اب نمک بینیشو شستشو دادم..

بینیشم کیپ میشه 

یکی دوهفته هست ..اینجوری گلوش خلطی شده .. خلط اینقد زیاد جمع میشه که بالامیارتش. قبل خواب با اب نم ...

حسایته عزیزم ببین براش یه قرص فکسو فنادین ۶۰ بیر بهش یه دونه تو آبمیوه بریز بده بخوره تلخه خب ببین خوب نشد 

ببین عزیزم براش یه اسپری بینی مخصوص بچه ها بگیر خب هر ۶ ساعت اسپری کن شربت پلارژین کیدز بگیر بهش بده ...

نه اصلا .نه عطسه میکنه نه ابریزش بینی داره..

ممکنه از بستنی باشه .

چون سرده .یا باد کولر .عفونت سینوس باشه

یکی دوهفته هست ..اینجوری گلوش خلطی شده .. خلط اینقد زیاد جمع میشه که بالامیارتش. قبل خواب با اب نم ...

منم دخترم همینطوری بود ۴ سالشه مثل خودم حساسیت داره هر وقت اینطوری میشه یک قرص فکسوفنادین میدم سریع خوب میشه