2777
2789
عنوان

چیفک میکردم چی شد ...بیاین ببینین

233 بازدید | 24 پست

تو خونه بابام راضی نبودم دستشون تنگ بود بگذریم 

میگفتم شوهر کنم از سرکار که میاد شاد و شنگول میرم استقبالش باهم ناهار میخوریم استراحت میکنیم غروبش میریم بیرون خرید میکنیم اما شوهر که کردم از صب استرس دارم با کیه چیکار میکنه کی میاد خدایامنو بکش خستم زندگیه مسخره ای دارم شوهرم رفیق بازه اقا هنوز برنگشته ساعت نزدیک یکه😩 

درو قفل کن بگیر بخاب گوشیتم خاموش کن

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتا خیلی پشیمون میشم از انتخابم..همی الآنم کاری کرده بدجور پشیمونم ..رفیق باز خیلی دوستاش هرکاری بکنن اینم انجام میده اینو ترش مطمعنم..امشب بهش گفتم شبا موقع خواب هم نیا

منم بعضی وقتا خیلی پشیمون میشم از انتخابم..همی الآنم کاری کرده بدجور پشیمونم ..رفیق باز خیلی دوستاش ...

همش رفیق از همشون بدم میاد گاهی میگم برگردم همون خونه بابام باز میگم اینجا از اونجا خیلی بهتره

همش رفیق از همشون بدم میاد گاهی میگم برگردم همون خونه بابام باز میگم اینجا از اونجا خیلی بهتره

منم همینو میگم اینجا حداقل خانوم خونه خودتی هم بچه هات آسایش داره خونه کس دیگه ای نمیتونی..ولی خیلی دارم ازش سرد میشم میخام بره تو اتاق نباشه اینجا پیش منو پسرم نخابه

منم همینو میگم اینجا حداقل خانوم خونه خودتی هم بچه هات آسایش داره خونه کس دیگه ای نمیتونی..ولی خیلی ...

ای گفتی ۴شب به بهونه مختلف دور خوابیدم شب پنجم کرد دعوا و بلخه ای

بگو تا وقتی خوب نشدی رفیق بازیتو کنار نذاشتی خبری از بچه نیس

دقیق همین تو ذهنمه باید قران امضا کنه که رفتارش مثه ادم شه الان خودم اینقدر عصبیم که دخترمم دارم دیوونه میکتم