2777
2789

خواب دیدم دارم ذکر میگم لااله الا الله و سبحان الله همونطور که ذکرارو میگم‌ تو آسمونا بالا میرم ،بعدش میبینم توی حیاط پرده زدن و خانواده م و چن نفر دیگه دارن به جماعت نماز میخونن ،نمازشون که تموم میشه ازشون میپرسم حنا کجاست(خواهرمه)میگن نمیدونیم کجاست .میپرسم دوقلوها دنیا اومد میگن آره میپرسم پسرن یا دختر میگن پسر(خانوم داداشم دوقلو بارداره)

تعبیرش چی میتونه باشه؟

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز خوندن خوبه  یعنی درستی در دین  تعبیرش خیلی نیک و قشنگه خوش به سعادتت من قبل خودکش ...

من مشکلاتی داشتم تا یک سال از درون متلاشی شدم پیش دکتر رفتم تاثیری نداشت اگه از دلم خبر میداشتی بخدا گریه ت می‌گرفت معجزه بود که خودکشی نکردم .درمونده شدم راهی جز اینکه سمت خدا برم برام نموند رفتم سمتش قلبم یکم آروم گرفت

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
تعبیرش خوبه اتفاق های خوبی قراره برات بیوفته

خدا از زبونت بشنوه عزیزم منتظرم خدا بعد اون همه درد وجودمو آروم کنه