2777
2789
عنوان

چقدددددرررررر گروووون بوووود😱

615 بازدید | 29 پست

امروز رفتیم تشک بخریم... تشک طبی_فنری بود و تشک طبی... فنریا قیمتش از یک و نیم شروع میشد و خیلی خوبش ۵ تومن بود... ولی طبی‌ها شروع قیمت از ۱۰ میلیووووون🙄 ما هم باید طبی بخریم🤷🏻‍♀️

شما تجربه‌تون چیه دوستان؟ 

ما دوسال پیش خریدیم ۴ ت

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس طبیعیه الان ده تومن باشه🙁

اره بابا

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

ما پنج ساله پیش زست خریدیم ۲ تومن!

راستش من این طبی ها رو قبول ندارم اونقددددد سنگینه ک کمر رو نابود میکنه برا جابجایی. هروقت ملحفه بخوام عوض کنم کلی از قبل برنامه بچینم کی بگم تشک رو تکون بده همسرم

خلاصه ک مخالفم